021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
Aesculap Lactaza 9000 x 20 cpr mast

13,90 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
Aesculap Lactaza 9000 x 20 cpr mast
opiniile clientilor
Aesculap Romania

Producător:


Aesculap Romania


Aesculap Lactaza 9000 x 20 cpr mast

Compozitie:
lactaza - enzima naturala obtinuta de la specia Aspergillus oryzae - 140 mg,
aroma de vanilie;
Actiune terapeutica:
Suplimentul alimentar LACTAZA este eficient pentru persoanele cu intoleranta la lactoza.
Intoleranta la lactoza reprezinta incapacitatea de a digera cantitati semnificative de lactoza si este cauzata de productia redusa sau scaderea activitatii lactazei, avand ca efect impiedicarea descompunerii lactozei.
Pentru ca lactoza sa fie absorbita de intestin in corp, mai intai trebuie sa fie descompusa in glucoza si galactoza . Enzima care descompune lactoza in cele doua glucide mai mici este numita lactaza si este localizata pe suprafata celulelor care captusesc intestinul subtire.
Cantitatea de lactaza din organism scade in timp, astfel ca pe masura ce inainteaza in varsta, majoritatea persoanelor nu mai pot digera complet lactoza. Aceasta ramane in intestin, fermenteaza si produce manifestari neplacute precum balonarea, diareea, crampele sau gazele, cu alte cuvinte intoleranta la lactoza.
Contraindicatii: Hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.
Mod de administrare:
Se administreaza 1 comprimat inainte de a consuma produsul sau alimentul care contine lactoza. In cazul in care intoleranta este severa se pot administra 2 comprimate masticabile.
Cantitatea de lactaza de care este nevoie depinde de continutul de lactoza al alimentelor pe care le consumam, precum si de productia proprie de lactaza a organismului.
Efectul exista numai pentru masa la care se administreaza.
Se poate administra si copiilor peste 4 ani, un sfert sau o jumatate de comprimat in functie de varsta si recomandarea medicului.


Comentarii