021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

AslaMed- Apa de gura/ 250 ml
Cod produs: a002771

11,50 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
AslaMed- Apa de gura/ 250 ml
opiniile clientilor
Farmec

Producător:


Farmec


AslaMed- Apa de gura/ 250 ml

AslaMed- Apa de gura/ 250 ml

Paradontoza este principala cauza a pierderii dintilor la adulti. Desi este o boala intalnita foarte des/ ea poate fi preintampinata printr-o igiena orala corespunzatoare. Apa de gura Aslamed previne paradontoza/ protejand dintii si gingiile
Actiune: Apa de gura Aslamed/ cu clorhexidina si argila speciala/ actioneaza timp indelungat/ inhiba dezvoltarea placii bacteriene si previne paradontoza. Clorhexidina este o substanta cu un puternic efect bactericid si bacteriostatic asupra unui numar larg de bacterii gram pozitive/ gram negative si fungi/ in timp ce argila prezinta actiune remineralizanta si astringenta.
Mod de utilizare:  Umpleti capacul flaconului (aproximativ 10 ml) cu apa de gura si clatiti timp de 1 min.  Nu inghititi.
Utilizata regulat/ apa de gura Aslamed asigura o respiratie proaspata/ protejeaza dintii si gingiile/ inhiba dezvoltarea placii bacteriene si previne paradontoza.
Rezultate clinice: Acest produs a fost  testat în Clinica Odontologie - Parodontologie a Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj- Napoca.
Sfat: Pentru rezultate optime/ utilizati apa de gura impreuna cu pasta de dinti AslaMed.


Comentarii