021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

Aslamed - pasta de dinti cu argila speciala - 75 ml
Cod produs: a002584

11,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
Aslamed - pasta de dinti cu argila speciala - 75 ml
opiniile clientilor
Farmec

Producător:


Farmec


Aslamed - pasta de dinti cu argila speciala - 75 ml

Asla Med - pasta de dinti cu argila speciala - 75 ml

O dantura frumoasa inseamna/ in primul rand/ o dantura sanatoasa. Pasta de dinti AslaMed/ datorita proprietatilor remarcabile ale principiilor continute (argila/ fluorura de sodiu/ catina)/ te ajuta sa ai o dantura sanatoasa si un zambet perfect.
Actiune: Argila speciala/ impreuna cu complexul de oligoelemente (fier/ calciu/ magneziu/ potasiu/ cupru/ zinc/ cobalt/ etc.) remineralizeaza dintii/ intarind smaltul acestora. Argila are remarcabile proprietati astringente/ antiseptice si calmante. Efectul antibacterian al argilei este completat de cel fluorului care micsoreaza productia acizilor cauzatori de carii dentare. Uleiul de catina este considerat o adevarata “polivitamina naturala”/ cu o puternica actiune nutritiva/ cicatrizanta/ epitelizanta si antibacteriana asupra cavitatii bucale. Microgranulele colorate imbunatatesc efectul antitartru al pastei de dinti si ajuta la dezvoltarea si mentinerea unei arome proaspete.
Mod de utilizare: Se recomanda utilizarea de doua- trei ori pe zi.
Beneficii: Folosind pasta de dinti AslaMed/ vei avea o dantura sanatoasa/ frumoasa si o respiratie proaspata de lunga durata.

Acest produs a fost  testat în Clinica Odontologie - Parodontologie a Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj- Napoca.


Comentarii