021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

AslaVital Pudra de argila pentru tratamente cosmetice/ 10 plicuri
Cod produs: a001013

14,50 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
AslaVital Pudra de argila pentru tratamente cosmetice/ 10 plicuri
opiniile clientilor
Farmec

Producător:


Farmec


AslaVital Pudra de argila pentru tratamente cosmetice/ 10 plicuri

AslaVital Pudra de argila pentru tratamente cosmetice/ 10 plicuri

Pentru obtinerea unor masti cosmetice/ pudra de argila speciala se poate amesteca cu diferite sucuri de fructe/ legume/ cu iaurt/ lapte/ miere de albine/ ulei de masline/ galbenus de ou in functie de tipul de ten.

Prin calitatile sale/ Argila speciala/ este un produs cosmetic de mare valoare/ care poate fi folosit cu succes in tratamentul tuturor tipurilor de ten/ chiar si in cazutile celor sensibile si in tratamente cosmetice naturitste/ resectiv in prepararea unor masti instant.

Actiune:
In functie de necesitatil si tipul de ten/ pudra de argila se combina cu diferite fructe/ legume/ lactate/ etc pentru obtinerea unei masti cosmetice/ benefice in ameliorarea diferitelor probleme ale tenului.
Prin calităţile sale/ argila este un produs cosmetic natural de mare valoare/ care poate fi folosită cu succes în formulări cosmetice destinate tenurilor sensibile (alergice/ seboreice/ acneice/ cuperozice/ iritate şi ridate) şi în tratamente cosmetice naturiste/ respectiv în prepararea unor măşti instant.
Mod de utilizare:
Pentru obţinerea unor măşti cosmetice/ pudra de argilă se poate amesteca cu diferite fructe/ legume/ iaurt/ lapte/ miere de albine/ ulei de măsline/ gălbenuş de ou/ etc./ în funcţie de tipul de ten. Se recomandă combinarea pudrei de argilă cu sucuri naturale cu efect astringent/ obţinute din roşii/ lămâi/ castraveţi/ caise/ portocale/ etc./ pentru tenurile grase/ respectiv cu ingrediente cu efect hidratant şi nutritiv: castraveţi/ ţelină/ lapte/ miere/ ulei de măsline/ gălbenuş de ou pentru tenurile normale şi uscate. Pentru tratarea acneei se realizează un amestec din pudră de argilă cu apă potabilă sau apă de pe tărâţe de grâu (nu se va folosi apă minerală )/ obţinându-se astfel o pastă consistentă/ uşor de aplicat.
Beneficii:
Pudra de Argilă ASLAVITAL pentru tratamente cosmetice are o compoziţie chimică şi mineralogică bine definită. Netratată chimic/ cu fracţii predominant argiloase/ este un amestec complex de Aluminosilicaţi şi peste 20 de minerale naturale: Fier/ Potasiu/ Sodiu/ Calciu/ Galiu/ Nichel/ Magneziu/ Mangan/ Cupru/ Zinc/ Sulf/ Cobalt/ Siliciu/ Aluminiu/ Fosfor/ Titan/ etc. şi provine dintr-o sursă unică (M-ţii Pădurea Craiului).

Mod de prezentare: 10 plicuri a 20 grame


Comentarii