021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

Audispray Junior 25ml
Cod produs: ADSPRJUNIOR25ML
30,00 Lei

24,75 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
21 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
Audispray Junior 25ml - 18%
opiniile clientilor
Laboratoires Diepharmex

Producător:


Laboratoires Diepharmex


Audispray Junior 25ml

 Indicatii:
Audispray Junior este o solutie hipertonica pe baza de apa de mare controlata microbiologic care fludifica si dizolva cerumenul permitand dispersarea sa naturala. Audispray Junior evita pentru copil/ utilizarea bastonasului cu vata care impinge cerumenul spre timpan. Fara gaz propulsor. Audispray Junior permite copiilor de la cea mai frageda varsta sa se obisnuiasca sa aiba o igiena regulata a urechii. Audispray Junior elimina cu menajament orice exces de cerumen/ praf si impuritati/ prevenind formarea dopurilor. In caz ca dopul s-a format/ Audispray Junior faciliteaza extractia sa de catre medic.

Contraindicatii:
A nu se utiliza fara sfatul medicului in urmatoarele cazuri : Otita/ dureri de ureche/ perforarea timpanului si in cazul persoanelor predispuse ametelilor/ sau care au suferit deja o operatie la nivelul urechii sau timpanului.

Mod de administrare:
Practicati una sau doua presiuni pe varful flaconului tinandu-l vertical. Masati baza urechii timp de 10 secunde. Inclinati capul in aceeasi parte pentru a elimina surplusul si stergeti. Fara a indeparta varful din flacon/ nu uitati sa clatiti cu apa fierbinte dupa fiecare utilizare. Daca nu utilizati in mod regulat Audispray/ pipeta se poate bloca pentru ca sarea se cristalizeaza. In acest caz scoateti pipeta si inmuiati-o in apa fierbinte timp de 30 de minute.

Forma de ambalare:
Flacon 25 ml
 

FARA DCI


Comentarii