021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
BANO EXTRACT USTUROI-PADUCEL-VASC
Cod produs: a000363

17,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
BANO EXTRACT USTUROI-PADUCEL-VASC
opiniile clientilor

Producător:


Parapharm


BANO EXTRACT USTUROI-PADUCEL-VASC

Acţiune: Usturoi paducel vasc este un remediu naturist care are actiune antitumorale, antioxidante, provine bolile cardio-vasculare, hipocolesterolemint, trateaza aritmia cardiaca, este imunoactivator.

Descriere: Usturoi paducel vasc este un tratament naturist care are in compozitie trei macerate uleioase:usturoi, paducel si vasc.Aceste plante contin substante active precum minerale, vitamine, aminoacizi si enzime.Combinatia nutritiva a acestor plante sustin functiile imune ale organismului si asigura o protectie antioxidanta.Fiind capsule uleiose nu creeaza deranj stomacal..

Compozitie: (1 capsula gelatinoasa): Macerat uleios standardizat din usturoi (Allium sativum) 1:1 - 150 mg; Macerat uleios standardizat din fruct de paducel (Crataegus oxyacantha - LINNE) 1:2 - 60 mg; Macerat uleios standardizat din vasc alb (Viscum album) 1:2 - 60 mg.

Mod de administrare: Poate fi utilizat atat de adulti cat si de copii, doza zilnica recomandata este de 3 x 1 capsula inainte de mese, inghitit cu un pahar de lichid.

Mod de prezentare: 30 capsule.

Despre Usturoi. Usturoiul (Allium sativum) este o plantă comestibilă, utilizată ca aliment și condiment. În medicina populară este considerat, alături de ceapă, un adevărat medicament, datorită conținutului bogat de vitamine și substanțe minerale. În Egiptul antic și în timpul romanilor, usturoiul era cunoscut ca un mijloc preventiv al bolilor contagioase. Ulterior s-a stabilit că efectul usturoiului, în combinație cu mierea de albine, sau alte produse naturale, este benefic în prevenirea sau ameliorarea bolilor cardiovasculare, a tulburărilor digestive, sau a pneumopatiilor. În afară de efectul antimicrobian, are și un efect antihelmintic (contra viermilor intestinali). Tratarea cancerului usturoiul poate ajuta inclusiv in tratarea cancerului. Studiile au aratat ca anumite substante din compozitia usturoiului, cum ar fi dialil disulfidul, au efecte veritabile in distrugerea celulelor canceroase si ajuta la dezvotlarea unui sistem imunitar puternic. Usturoiul este cunoscut pentru reducerea dezvoltarii tumorilor papilare. Echilibrarea tensiunii arteriale - Uimitor dar adevarat. Usturoiul poate ajuta la echilibrarea hipertensiunii arteriale. Medicina traditionala din Asia recunoaste faptul ca usturoiul este eficient in controlarea hipertesiunii arteriale, fapt confirmat de specialistii din intreaga lume. Pentru ca usturoiul sa contribuie la scaderea tensiunii arteriale, puteti consuma suc proaspat, un catel de usturoi in lapte cald sau pur si simplu un catel de usturoi, in fiecare zi. Usturoiul este cunoscut pentru faptul ca ajuta la vindecarea infectiilor urechii la copii. Acesta actioneaza ca antibiotic natural, fara efecte secundare intrucat are puternice proprietati antibacteriene si antimicrobiene. Sucul crud obtinut din cativa catei de usturoi poate fi introdus direct in ureche. Acest lucru poate determina durere, intrucat ustoroiul incepe sa actioneze asupra microbilor care au declansat infectia. Durerea nu va persista foarte mult timp, iar infectia va fi inlaturata. Usturoiul ca antibiotic - Usturoiul este un antibiotic natural si cea mai buna parte este ca acesta nu distruge si bacteriile sanatoase. Destul de multe persoane folosesc usturoiul ca antibiotic, in mod eficient. Cresterea nivelului de antioxidanti - Usturoiul stimuleaza cresterea nivelului de antioxidanti din organism, ajuta la scaderea valorilor glucozei serice si a tensiunii arteriale. Usturoiul ajuta la eliminarea toxinelor din organism, fiind o alternativa buna de detoxifiere. Usturoiul contine alicina, un compus puternic care actioneaza ca antibiotic si ajuta la vindecarea infectiilor cutanate. Este interesant de stiut ca alicina se formeaza doar atunci cand usturoiul este taiat sau zdrobit. In trecut usturoiul era recunoscut nu doar pentru faptul ca respingea vapirii ci si pentru faptul ca ajuta la vindecarea ranilor si vanatailor. De asemenea, usturoiul era un tratament popular pentru indigestie si balonare. - Usturoiul are efecte benefice si asupra pielii. Consumul regulat de usturoi tonifica pielea si o face neteda, iar unghiile devin mai tari. Un alt avantaj este ca usturoiul poate tine sub control matreata.

Despre Paducel. Păducelul (Crataegus monogyna) este un arbust (2 - 6 m) din familia Rosaceae, are florile albe și fructele roșii ce au un miros caracteristic și un gust amărui. Din ele se obțin extracte care sunt folosite în primul rând, la ameliorarea tulburărilor legate de problemele cardiace cu substrat nervos. Păducelul este răspândit în Europa Centrală, dar poate fi întâlnit și în Asia de Sud-Vest până în Afganistan. El crește pe solurile calcaroase sub formă de tufișuri la liziera pădurilor. Ceaiul de păducel are un miros neplăcut și un gust fad, dar se poate aromatiza cu lămâie sau alte extracte. Este utilizat în: tulburări de ritm cardiac, tahicardie paroxistică, extrasistole, tulburări cardiace de origine nervoasă, eretism cardiac, insuficientă cardiacă, angina pectorală stadiile I si II, algii precordiale, tahicardie, florile sau fructele de păducel asociate cu valeriana, vâscul și talpa gâștei își potențează efectul medicinal, adjuvant in afecțiuni cardiace cu substrat nervos, ateroscleroză, cardiopatie ischemică, aritmii, hipertensiune arterială, cardiotonic (efect inotrop pozitiv), coronarodilatator moderat ( crește fluxul sanguin la nivelul arterelor coronare), tulburări de ritm cardiac (palpitaţii) – pulbere de paducel. Se indică în special pulberea din flori de paducel, însă efecte maxime s-au observat la utilizarea unei pulberi din flori şi fructe, în amestec. În cazul unor aritmii pregnante, cura trebuie menţinută încă 3-4 săptămâni după dispariţia completă a simptomelor neplăcute. Pentru tratamente de lungă durată este foarte eficientă tinctura din fructe de păducel: o linguriţă de 4 ori pe zi, vreme de 6-12 luni. boli degenerative ale inimii şi scleroză coronariană la persoanele in vârstă, ischemie cardiacă (adjuvant) – ceai de paducel din fructe si flori. Se iau 3 căni pe zi în cure de lungă durată, în cazul în care aportul masiv de lichide este contraindicat se foloseşte tinctura de paducel: 4 linguriţe pe zi. adjuvant în angină pectorală – pulbere din flori şi fructe de paducel. Se iau 4 linguriţe pe zi, pe stomacul gol, având rol adjuvant, arterioscleroză – pulbere de paducel. Rezultate foarte bune se obţin prin combinarea cu anghinare şi pătlagină în proporţii egale, hipertensiune arterială, tensiune arterială oscilantă – o linguriţă de pulbere din fructe şi flori de paducel se ia de 4 ori pe zi, în cure de lungă durată (6 luni minim). La persoanele cu grad crescut de nervozitate, care se confruntă cu accese de furie se recomandă mai ales florile de păducel, eventual în asociere cu plante medicinale calmante mai puternice: sunătoare, talpa gâştei, circulaţie periferici deficitară, varice şi hemoroizi – ceai de paducel in combinatie cu alte plante, tulburări congestive Ia menopauză – infuzie combinată din fructe de paducel, 2 căni pe zi. În cazul apariţiei în perioada menopauzei a unor stări de iritabilitate intensă, bufeuri, lipsa controlului emoţional, în paralel cu infuzia se va utiliza sublingual, de 4 ori pe zi, câte o linguriţă din pulbere de flori de păducel , nevroză, nervozitate Ia copii şi adolescenţi – ceai de flori de păducel, surmenaj la bătrâni – pulbere de fructe şi flori de păducel, celulita, obezitate (adjuvant) – infuzie combinată de fructe de păducel. Se bea o cană înainte de fiecare masă, fructele de paducel sunt indicate în plus în boli ale faringelui, diaree, angină, albuminurie, litiază urinară, leucoree. S- a observat şi un efect de stimulare imunitară exercitat de fructele şi florile de păducel, acestea fiind recomandate în cură, sub formă de pulbere sau ceai de paducel si alte plante, pentru întărirea rezistenţei organismului la boli infecţioase. La paducel se utilizează frunzele (Folium Crataegi), florile (Flores crataegi) cu frunzele din imediata apropiere(Folium Crataegi cum floribus), fructele (Fructus Crataegi), substanţe de natură flavonică şi proantocianide, colină, acetil colină, trimetilenă, acid crataegic, acid clorogenic, acid cofeic, acid citric, acid tartric, adenină, guanină, derivaţi purinici, acizi triterpenici, hiperozidul, amine, trimetilamină, amilamină, ulei volatil ce conţine aldehidă anistică de natură catehică, pectine,  substanţe minerale, etc. Vitaminele: B1, C. Fructele conţin flavonoizi, taninuri, acizi tartric, ursolic, citric, oxalic, nicotinic, clorogenic, colină, acetil colină, pectină, ulei gras, glucoză, fructoză, substanţe minerale. Din flori se preparau ceaiuri contra insomniilor, în boli de inimă şi de ficat. Decoctul fructelor se lua contra diareei şi a bolilor de rinichi. Decoctul frunzelor sau al vârfurilor ramurilor se folosea contra bătăturilor pe tălpi, făcându-se spălături şi legături cu resturile. Unii ardeau ramurile, iar din cenuşă făceau leşie cu care spălau bătăturile. Scoarţa de pe rădăcini se punea proaspătă tot la bătături.

 


Comentarii