021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

Biofarm Antispasmin 40mg 20cp
Cod produs: W58043001

8,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
Biofarm Antispasmin 40mg 20cp
opiniile clientilor
Biofarm

Producător:


Biofarm


Biofarm Antispasmin 40mg 20cp

Biofarm Antispasmin 40mg Comprimate

Prezentare:cutie cu 20 comprimate;

Compozitie:substanta activa este clorhidratul de drotaverina.Fiecare comprimat contine clorhidrat de drotaverina 40mg.
Celelalte componente sunt:lactoza monohidrat/amidon de porumb/povidona K25/talc/stearat de magneziu.

Antispasmin este indicat utilizarii la adulti/adolescenti si copii cu varsta peste 6 ani.Antispasmin este un medicament antispastic.Antispasmin este utilizat pentru reducerea durerilor provocate de diverse colici(biliare/renale/vezicale/dureri din timpul ciclului menstrual/spasme uterine)/ca antispastic in diverse afectiuni digestive (ulcer la nivelul stomacului/gastrita/enterita/spasme ale cardiei si pilorului/sindromului colonului iritabil/colita spastica insotita de constipatie /balonare)/dureri de cap cu senzatie de tensiune intracraniana.

Nu utilizati Antispasmin

  • daca sunteti alergic(hipersensibil)la clorhidrat de drotaverina sau la oricare dintre celelalte componente ale Antispasmin;
  • daca aveti afectiuni grave ale ficatului/rinichiului sau la nivelul inimii;

Aveti grija deosebita cand utilizati Antispasmin

  • daca medicul dumneavoastra v-a spus ca aveti porfirie;
  • daca aveti tensiune arteriala mica;
  • daca utilizati Antispasmin timp indelungat (medicul dumnevoastra va poate indica evaluarea functiei hepatice );

Antispasmin nu este recomandat copiilor cu varsta sub 6 ani/deoarece nu sunt disponibile date privind siguranta si eficacitatea la aceasta grupa de varsta.

Utilizarea altor medicamente

Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente/inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.
Daca utilizati Antispasmin impreuna cu alte medicamente /isi pot modifica reciproc modul lor de actiune.Informati-l pe medicul dumneavoastra daca utilizati levodopa/inainte de a incepe tratamentul cu Antispasmin.

Sarcina si alaptarea

Adrestai-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.Utilizarea Antispasmin in timpul sarcinii necesita prudenta.Nu se recomanda administrarea Antispasmin in timpul alaptarii.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor

Daca in timpul tratamentului cu Antispasmin prezentati senzatia de lipsa de echilibru in spatiu a corpului sau de invartire a obiectelor din jur/este necesar sa evitati activitatile potential periculoase/conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor.
Antispasmin contine lactoza monohidrat.Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide/va rugam sa-l intrebati inainte de a lua acest medicament.

Mod de administrare
Acest medicament se elibereaza fara prescriptie medicala.Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Adulti/adolescenti
Doza recomandata este de 120-240mg clorhidrat de drotaverina pe zi(3-6 comprimate Antispasmin pe zi)/fractionat in 2-3 prize.

Copii cu varsta peste 6 ani
Doza recomandata este de 80-200mg clorhidrat de drotaverina pe zi(2-5 comprimate Antispasmin pe zi)/fractionat in 2-5 prize.Trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra daca dupa 3 zile de tratament simptomele dumneavoastra nu se amelioreaza.

Copii cu varsta sub 6 ani
Deoarece nu sunt disponibile date privind siguranta si eficacitatea administrarii/Antispasmin nu este ndicat la acest grup de varsta.

Producator:Biofarm

 

DCI: 

DROTAVERINUM

 

 


Comentarii