021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

Biofarm Omega 3 forte x 60cps

46,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
Biofarm Omega 3 forte x 60cps
opiniile clientilor
Biofarm

Producător:


Biofarm


Biofarm Omega 3 forte x 60cps

Acţiune:
Acizii graşi nesaturaţi Omega 3, necesariîn principal pentru funcţionarea normală a inimii şi cu un rol importantîn echilibrul lipidelor (în special al colesterolului), nu potfi sintetizaţi de organism, astfel încât singura sursă o constituie aportul din hrana zilnică sau pe baza suplimentelor alimentare existente pe piaţă.
 
Acizii graşi nesaturaţi Omega-3 se găsesc mai ales în grăsimea peştilor din apele oceanice reci, în uleiul de seminţe de in şi în nuci.
 
Uleiul de peşte este cea mai importantă sursă de acizi graşi nesaturaţi de tip Omega-3: acidul eicosapentaenoic (EPA) si acidul docosahexaenoic pHA).
 
In ceea ce priveşte sistemul cardiovascular, uleiul de peşte, prin acizii graşi nesaturaţi detip Omega-3 din compoziţia sa, are efecte benefice recunoscuteîn scăderea frecvenţei de apariţie a evenimentelor nedorite cardiovasculare. S-a demonstrat de asemenea că scade nivelul de LDL ("colesterolul rău"),în timp ce creştevalorile HDL ("colesterolul bun"), ajută la menţinerea nivelului normal al tensiunii arteriale, diminuează şansele de apariţie a aterosclerozei, facilitează circuîaţia, menţineîn limite normale structura pereţilor interni aivaselorde sânge.
 
Acizii graşi Omega-3 sunt indispensabili şi pentru buna funcţionare a sistemului imunitar- ei fac parte din categoria aşa numitelor imunonutriente, utilizate în stimularea apetitului pacienţilordenutriţi şiîn perioadele ce urmează intervenţiilor chirurgicale, pentru accelerarea vindecării ţesuturilor şi creşterea capacităţii organismului de a combate infecţiile. Cercetătorii au descoperit că acizii Omega-3 estompează manifestările depresiei. Uleiul de peşte îmbunătăţeşte calitatea vieţii copiilor şi adulţilor care suferă detulburări afectiveşi de comportament. De asemenea, uleiul de peşte susţine memoria, motivaţia şi concentrarea, stimulează buna funcţionare a creierului şi inteligenţa la copii.
 
Acizii graşi Omega-3 diminuează intensitatea durerii şi a inflamaţieiîn bolile reumatismale, urinare şi digestive.în aceste cazuri, utilizarea uleiului de peşte concentratîn acizi graşi Omega-3 ajută la scăderea dozelor de medicamente anti-inflamatoare. Acizii graşi Omega-3 au capacitatea de a îmbunătăţi vederea.ajută la evitarea apariţiei degenerescenţei maculare,îmbunătăţeşte aspectul pielii, înlătură acneea, conferă părului un aspectfrumos şi sănătos.
 
Administrarea a 1000 mg de ulei de peşte, cu o concentraţieîn acizi graşi Omega-3 de 50%, zilnic, este o metodă simplă, sigură şi accesibilă de a întreţine starea generală de bine a organismului.
 
Mod de utilizare:
1 cps/zi
 
Precauţii:
Trebuie manifestata precauţie la suplimentarea cu acizi graşi Omega-3 la persoanele ce iau anticoagulante - tip warfarină, heparină, ticlopidină, clopidogrel.

Mod de ambalare:60 cps

 

FARA DCI


Comentarii