021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

Buscopan 10mg 20drj

34,80 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
21 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
Buscopan 10mg 20drj
opiniile clientilor
Boehringer Ingelheim

Producător:


Boehringer Ingelheim


Buscopan 10mg 20drj

Indicatii : Ameliorarea spasmelor tractului genito-urinar sau ale tractului gastro-intestinal , ameliorarea simptomelor sindromului de colon iritabil.

Compozitie : Un drajeu conţine bromură de butilscopolamină 10 mg şi excipienţi: hidrogenofosfat de calciu anhidru, amidon de porumb uscat, amidon de porumb solubil, dioxid de siliciu coloidal anhidru, acid tartric, acid stearic, povidonă, zahăr, talc, gumă arabică pulbere, dioxid de titan (E 171), macrogol 6000, ceară albă, ceară Carnauba.

Doza si mod de administrare : Adulţi: doza recomandată este de 2 drajeuri Buscopan de 4 ori pe zi. Pentru ameliorarea simptomelor sindromului de colon iritabil, doza iniţială recomandată este de un drajeu Buscopan , de 3 ori pe zi. Dacă este necesar, această doză poate fi crescută la 2 drajeuri Buscopan  de 4 ori pe zi.

Copii cu vârsta între 6 şi 12 ani: doza recomandată este de un drajeu Buscopan de 3 ori pe zi. Buscopan se administrează pe cale orală. Drajeurile se administrează întregi, cu o cantitate suficientă de lichid.

Contraindicatii : hipersensibilitate la bromură de butilscopolamină sau la oricare dintre excipienţi , miastenia gravis , megacolon , glaucom cu unghi închis , copii sub 6 ani.Nu se recomandă administrarea de Buscopan la pacienţii care prezintă greaţă, vărsături, pierderea apetitului alimentar, scădere în greutate, oboseală, constipaţie severă, febră, disurie, micţiuni dificile, sângerări vaginale anormale, avort sau hemoragii oculte.

Precautii : Buscopan conţine zahăr. Pacienţii cu afecţiuni ereditare rare de intoleranţă la fructoză, sindrom de malabsorbţie la glucoză-galactoză sau insuficienţă a zaharazei-izomaltazei nu trebuie să utilizeze acest medicament . Nu se recomandă administrarea de Buscopan în timpul sarcinii, mai ales în primul trimestru de sarcină, decât după evaluarea raportului beneficiu matern/risc potenţial fetal.Siguranţa privind administrarea medicamentului în timpul alăptării nu a fost încă stabilită

Interactiuni cu alte medicamente : Buscopan poate intensifica efectele următoarelor medicamente: antidepresive triciclice, antihistaminice, chinidină, amantadină, butirofenonă, fenotiazină, disopiramidă.Administrarea concomitentă cu antiacide sau antidiareice adsorbante scade absorbţia medicamentelor anticolinergice. Se recomandă administrarea acestor medicamente la 2-3 ore după administrarea de Buscopan. Anticolinergicele cresc pH-ul gastric, scăzând astfel absorbţia ketoconazolului. Administrarea concomitentă cu metoclopramidă poate antagoniza efectele metoclopramidului asupra motilităţii gastrice.Asocierea cu analgezice opioide creşte riscul constipaţiei severe, ileusului paralitic sau retenţiei urinare. Asocierea cu simpatomimetice Pi poate agrava tahicardia.Buscopan antagonizează efectele pentagastrinei şi histaminei modificând rezultatele testelor pentru determinarea secreţiei gastrice. Se recomandă păstrarea unui interval de 24 ore între administrarea parasimpatoliticelor şi efectuarea acestor teste.

Atentionari : A nu se lasa la îndemâna si vederea copiilor. A se pastra la temperaturi sub 25 grade C , in ambalajul original.Nu utilizati produsul dupa data de expirare înscrisa pe cutie. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare.Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Întrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului .

DCI: BUTYLSCOPOLAMMONII BROMIDUM


Comentarii