021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
Centrum Junior Pro 30cp
Cod produs: W12766001

31,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
Centrum Junior Pro 30cp
opiniile clientilor
Pfizer Europe MA EEIG

Producător:


Pfizer Europe MA EEIG


Centrum Junior Pro 30cp

Centrum Junior (30 comprimate masticabile).


Indicatii:
Copiii au deja nevoie de vitamine/ minerale si oligoelemente ?
In special in perioada de crestere/ aportul suficient de vitamine/ minerale si oligoelemente este de o importanta esentiala pentru copii si adolescenti/ in cursul perioadelor de efort fizic sau intelectual intens/ in cursul perioadelor de boala si convalescenta sau in cazul oboselii cronice exista un necesar crescut de vitamine/ care adeseori nu poate fi satisfacut doar prin alimentatie.
De aceea/ aportul suficient al acestor substante vitale este o pre-conditie importanta pentru cresterea/ starea generata buna si sanatatea copiilor nostri. Totusi/ parintii nu sunt intotdeauna in situatia de a se asiguta ca aportul alimentar al copiilor lor este echilibrat.

"Nu vreau sa mananc asta"....
Multi copii sunt pretentiosi la mancare si de multe ori nu mananca fructe si legume cu placere. Pizza/ chips-urile/ hamburger-ii si dulciurile sunt adeseori mult mai dorite decat mancarea echilibrata si sanatoasa. Ca urmare a vietii noastre foarte ocupate/ este mut mai dificil sa-i facem pe copiii nostri sa manance intr-un mod sanatos si echilibrat. Alimentatia neregulata si neechilibrata din fast-food-uri sau contine poate conduce la un aport insuficient al unor nutrienti vitali. Felul in care anumite mancaruri sunt preparate (incalzire/ fierbere prelungita/ etc) sau pastrarea lor indelungata/ poate conduce de asemenea la pierderea vitaminelor.

Copiii nu sunt adulti mai mici...
...de aceea. Centrum® Junior Pro comprimate masticabile este astfel conceput incat sa satisfaca nevoile speciale ale copiilor in ceea ce priveste aportul de vitamine/ minerale si oligoelemente de la varsta de patru ani.
Centrum® Junior Pro nu poote inlocui o alinentatie sanatoasa si echilibrata a copilului dumneavoastia/ dar poate contribui in mare masura la sanatatea lui/ prin vitaminele/ mineralele si oligoelementele continute intr-un comprimat.
Un singut comprimat masticabil de Centrum® Junior Pro pe zi reprezinta o contributie esenetial la necesarul de vitamine/ minerale si oligoelemente al copilului.
Compozitia Centrum® Junior Pro a fost conceputa pe baze stiintifice. Comprimatele masticabile de Centrum® Junior Pro contine 21 de vitamine/ minerale si oligoelemente esentiale pentru o crestere si dezvoltare sanatoase.
Anumiti nutrienti/ acestia fiind vitamina C si vitamina E si/ de asemenea/ oligoelemenlul seleniu/ actioneaza nu doar prin functia lor specifica/ dar si ca antioxidanti/ ceea ce inseamna ca ei pot proteja organismul de actiunea agresiva a unor substante/ asa-numitii radicali liberi. Radicalii liberi actioneaza asupra organismului in principal din exterior si apar in numar din ce in ce mai mare/ ca urmare a poluarii atmosterei/ gazelor de esapament/ fumului/ radiatiilor UV si alimentatiei dezechilibrate. Cu toate acestea/ radicalii liberi se pot forma chiar si in interiorul organismului iar aparitia lor este favorizata de cresterea nivelului de stres in urma actrvitatilor cotidiene/ cum ar fi un mediu scolar solicitant. De aceea vitaminele de protectie sunt deosebit de importante pentru mentinerea capacitati de rezistenta a organismului in timp ce sustin si functionarea acestuia.


Comentarii