021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

Toate preţurile şi toate costurile din cadrul website-ului se vor exprima în RON şi vor include TVA.

Prin generarea opţiunilor de cumpărare/comandă şi de acceptare a tuturor Termenilor şi condiţiilor, Utilizatorul se obligă să plătească preţul produsului comandat şi farmaciamamei.ro se obligă să livreze produsul în stare conformă, nouă, ambalată şi sigilată, la adresa din România comunicată digital de către Utilizator în cadrul website-ului.

Utilizatorul se obligă să completeze digital, integral formularele website-ului cu date reale, actuale, corecte şi complete. În cazul în care farmaciamamei.ro constată că Utilizatorul a furnizat date nereale, neactuale, eronate sau incomplete, care i-au adus prejudicii, poate angaja răspunderea civilă sau penală a Utilizatorului, după caz.

Executarea contractului la distanta se realizeaza doar cu ajutorul informatiilor comunicate.

Orice informaţii comunicate Utilizatorului prin alte mijloace decât prin intermediul website-ului, nu presupun alte garanţii decât cele oferite de către farmaciamamei.ro prin informaţiile comunicate exclusiv prin intermediul website-ului.

Utilizatorul recunoaşte dreptul farmaciamamei.ro de a include în informaţiile comunicate şi mesaje publicitare, promoţii sau campanii publicitare şi altele asemenea.

Orice utilizare abuzivă a conţinutului website-ului poate atrage răspunderea civilă sau penală a persoanei vinovate, precum şi blocarea accesului Utilizatorului la informaţiile comunicate, fără o notificare prealabilă.

Dacă farmaciamamei.ro nu îşi poate îndeplini obligaţiile datorită unor cazuri fortuite aflate în afara posibilităţii sale de control, acesta este exonerat de răspundere faţă de orice pretenţii ale Utilizatorului pentru orice posibile prejudicii cauzate în astfel de împrejurări.

Farmaciamamei.ro este exonerată de răspundere şi ca urmare a eventualelor prejudicii cauzate Utilizatorului prin accesarea de către acesta, direct sau indirect din website, a altor site-uri web.

Utilizatorul acceptă că farmaciamamei.ro nu poate oferi garanţii privind securitatea informaţiilor comunicate digital. Tot astfel, Utilizatorul acceptă că farmaciamamei.ro nu poate garanta confidenţialitatea informaţiilor comunicate digital şi care sunt interceptate de către terţi. Cu toate acestea, farmaciamamei.ro garantează că datele cu caracter personal comunicate de către Utilizator nu vor putea fi prelucrate de către farmaciamamei.ro fără acordul explicit al acestuia.

Conţinutul website-ului aparţine în exclusivitate farmaciamamei.ro, inclusiv ca cesionar exclusiv al dreptului de autor asupra unor părţi din acesta. Astfel, conţinutul website-ului este protejat de lege şi orice folosire a sa în alt mod decât cel indicat explicit în cadrul website-ului în conformitate cu Termenii şi condiţiile, fără acordul explicit al farmaciamamei.ro sau al autorilor cedenţi, se pedepseşte conform legii.

Utilizatorul îşi asumă în exclusivitate consecinţele accesării şi utilizării conţinutului website-ului cu încălcarea Termenilor şi condiţiilor, a legilor româneşti aplicabile, sau a legilor locului din care acesta poate accesa şi utiliza website-ul în mod direct ori indirect.

Utilizatorul şi farmaciamamei.ro se obligă să-şi aducă reciproc şi imediat la cunoştinţă orice încălcări.

Eventualele dispute privind executarea contractului la distanţă se interpretează în baza legilor din România şi se judecă exclusiv de cître instanţele din România.

Dacă Utilizatorul nu este de acord cu Termenii şi condiţiile, acesta nu are permisiunea farmaciamamei.ro să utilizeze conţinutul website-ului, iar utilizarea conţinutului website-ului fără permisiunea farmaciamamei.ro atrage răspunderea civilă sau penală a Utilizatorului, după caz.

Disponibilitate produse
Disponibilitatea produselor este indicată în momentul plasării comenzii în cadrul website-ului. Această disponibilitate poate diferi în funcţie de stocurile distribuitorilor noştri şi poate fi confirmată de către personalul magazinului virtual.

1. Generalităţi

Termenii şi condiţiile generale se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri şi servicii de către S.C. PANACEEA COM S.R.L prin intermediul magazinului virtual farmaciamamei.ro către Cumpărător şi pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor părţi. Pe parcursul citirii acestui document veţi întâlni următorii termeni:

Cumpărător - persoană, firmă, companie sau altă entitate juridică ce emite o Comandă.

Vânzător - societatea comercială S.C. PANACEEA COM S.R.L cu sediul în B-dul Lacul Tei nr.109, bloc 13A, parter, Bucuresti, înregistrată la registrul comerţului cu numărul J40/2117/1992, CUI RO6879.

Bunuri şi Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele şi serviciile menţionate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.

Comandă - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile şi Serviciile, şi Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri şi Servicii şi să facă plata acestora. Contract - o Comandă confirmată de către Vânzător.

Drepturi de proprietate Intelectuală - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor şi drepturi în natură de autor, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate şi înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificaţii - toate specificaţiile şi/sau descrierile Bunurilor şi Serviciilor aşa cum sunt precizate în Comandă.

2. Termeni Contractuali

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior menţionat, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul îşi derulează operaţiunile. Comanda va fi compusă din următoarele documente, în ordinea importanţei:
- Comanda (împreună cu menţiunile clare asupra datelor de livrare şi facturare) şi condiţiile sale specifice
- Specificaţiile Cumpărătorului (acolo unde este cazul)
- Termeni şi condiţii

Dacă Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract. Prezentul Contract intră în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii şi condiţiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanţie emis de către Vânzător sau un furnizor al acestuia.

3. Obligatii Vanzator

Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului.

Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Vanzatorul garanteaza ca produsele comercializate pe farmaciamamei.ro nu sunt contrafacute.

4. Dreptul de Proprietate Intelectuala

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

Declaram pe propria raspundere ca intreg continutul de pe siteul farmaciamamei.ro este original sau foloseste resurse (imagini de produse, specificatii, video, text etc.) cu acceptul sursei (ex.: producator, furnizor etc.). In cazul in care dintr-o eroare sau din greseala am introdus continut care considerati ca incalca in vreun fel legea copyright-ului sau drepturi de autor, va rugam sa ne contactati sau sa ne scrieti la adresa vanzari@farmaciamamei.ro.

5. Politica de confidentialitate

farmaciamamei.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului. Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării privind situația contului de pe farmaciamamei.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și, cu acordul specific al utilizatorului, în evaluarea produselor și serviciilor oferite.

Datele Dvs. personale nu vor fi transmise sau folosite în scopuri de marketing sau pentru orice altă activitate de publicitate comercială. Pe scurt, vom folosi datele Dvs. personale numai în scopul prelucrării și trimiterii comenzilor efectuate pe site-ul farmaciamamei.ro

Partajarea datelor de trafic se face cu transportatorul si Google Analytics. În cazul în care alegeți modalitatea de plată online, datele completate în formularul de comandă vor fi transmise către procesatorul de plăți PlatiOnline. În cazul autentificării folosind contul de Facebook are loc un schimb de date între farmaciamamei.ro și Facebook. Anumite informații personale sunt partajate cu Facebook. Pentru detalii consultați politica de confidențialitate Facebook. Este posibil ca firma care găzduiește siteul farmaciamamei.ro să rețină temporar informații referitoare la datele de logare.

farmaciamamei.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul farmaciamamei.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

În cazul optării pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele PlatiOnline, iar farmaciamamei.ro nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. Când utilizaţi farmaciamamei.ro vom folosi cookie-uri pentru a colecta date cu privire la conținutul coșului dumneavoastră de cumpărături și detalii legate de contul dumneavoastră de utilizator.

6. Termene si Penalitati

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite.

In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

7. Facturare si Plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

8. Riscuri si Responsabilitati

a. Livrare
Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile prin sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

b. Transport - Ambalare
In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei. Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Daca coletul depaseste un kilogram, fiecare kilogram va fi platit extra, iar valorile coletului trimis prin posta sau curier vor fi modificate.

9. Acceptarea. Returnarea produselor

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile. Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la incheierea contractului.

Retunarea se face la sediul S.C. PANACEEA COM S.R.L din B-dul Lacul Tei nr.109, bloc 13A, parter, Bucuresti.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client conform OUG 34/2014.
După recepționarea produsului returnat de către S.C. PANACEEA COM S.R.L, contravaloarea mărfii returnate se va plăti în termen de maxim 14 de zile de la data notificării în scris de returnare.

În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului.

Dacă plata originală se efectuează prin... Rambursarea contravalorii produsului se face prin...
Ramburs la ridicarea coletului Mandat poștal
Card bancar Transfer pe card

Se rambursează doar valoarea produsului, fără taxele de transport.

10. Garantii

Toate produsele comercializate de către site-ul nostru beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. Nu se poate invoca garanția în condițiile utilizării improprii sau incorecte a produsului sau nu a fost deteriorat cu obiecte contondente.

Garanția produselor achiziționate de pe farmaciamamei.ro este asigurată de către furnizorii noștri sau de către centrul de service autorizat al producătorului, dupa caz.

Produsele ambalate corespunzător vor fi expediate împreună cu următoarele documente: certificatele de garanție aferente, manualele de utilizare furnizate după caz, de către producător sau de către importator. Trebuie să ne notificați prin email vanzari@farmaciamamei.ro sau la numărul de telefon 021 242 26 08, absența oricăruia dintre aceste documente în termen de 48h de la recepționarea produselor, în caz contrar toate acestea considerându-se furnizate.

Dacă produsul achiziționat se dovedeşte a fi defect în perioada garanției și aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să ne contactaţi la 021 242 26 08.

11. Transferul proprietatii

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

12. Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor. Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

13. Forta Majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

14. Legea aplicabila - Jurisdictia

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

15. Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii in Romania ai marcilor prezentate pe site, astfel incat farmaciamamei.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia farmaciamamei.ro de catre reprezentantii fiecarei dintre aceste marci in parte. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

farmaciamamei.ro nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor farmaciamamei.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de farmaciamamei.ro de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, farmaciamamei.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

S.C. PANACEEA COM S.R.L nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate;
S.C. PANACEEA COM S.R.L nu isi asuma nici o obligatie privind livrarea unui anumit produs chiar daca apare cu status in stoc sau stoc limitat. Disponibilitatea in stoc este determinata de mai multi factori, produsele cu acest status pot fi deja rezervate pentru alti clienti carora nu le-au fost inca livrate produsele din motive diverse.
Ne rezervam dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta, nu se mai fabrica, nu este in stoc la furnizor sau pentru oricare alt motiv. In cazul in care produsul comandat si care nu se mai poate onora a fost achitat in avans, clientul poate cere returnarea imediata a sumei incasate deja, dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima pe care clientul o poate solicita companiei S.C. PANACEEA COM S.R.L in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoara sumei incasate de companie de la acel client.
Ne rezervam dreptul de a livra comanda dumneavoastra in limita stocului existent. De asemenea, oferta de produse si preturile aferente sunt supuse modificarilor in functie de conditiile impuse de piata (inflatie, modificarea cursului valutar, etc.)
Comenzile care nu intrunesc conditiile de baza nu vor fi luate in calcul.
Toate comenzile vor fi validate telefonic de catre unul dintre operatorii nostri, prin confirmarea datelor inscrise in formularul de comanda. Comanda care nu face obiectul validarii nu va fi livrata. Dupa confimarea telefonica, orice comanda devine ferma si nu se mai poate modifica sau anula.

16. Alte prevederi

Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

17. Nota de informare privind protectia datelor personale conform Regulamentului European 679/2016

S.C. PANACEEA COM S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat cu numarul 30822.

Conform cerintelor Regulamentului European 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. PANACEEA COM S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Regulamentului European 679/2016, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.
CONTINUA