021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

farmaciamamei.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului. Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării privind situația contului de pe farmaciamamei.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și, cu acordul specific al utilizatorului, în evaluarea produselor și serviciilor oferite.

Datele Dvs. personale nu vor fi transmise sau folosite în scopuri de marketing sau pentru orice altă activitate de publicitate comercială. Pe scurt, vom folosi datele Dvs. personale numai în scopul prelucrării și trimiterii comenzilor efectuate pe site-ul farmaciamamei.ro

Partajarea datelor de trafic se face cu transportatorul si Google Analytics. În cazul în care alegeți modalitatea de plată online, datele completate în formularul de comandă vor fi transmise către procesatorul de plăți PlatiOnline. În cazul autentificării folosind contul de Facebook are loc un schimb de date între farmaciamamei.ro și Facebook. Anumite informații personale sunt partajate cu Facebook. Pentru detalii consultați politica de confidențialitate Facebook. Este posibil ca firma care găzduiește siteul farmaciamamei.ro să rețină temporar informații referitoare la datele de logare.

farmaciamamei.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul farmaciamamei.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

În cazul optării pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele PlatiOnline, iar farmaciamamei.ro nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. Când utilizaţi farmaciamamei.ro vom folosi cookie-uri pentru a colecta date cu privire la conținutul coșului dumneavoastră de cumpărături și detalii legate de contul dumneavoastră de utilizator.

Care sunt drepturile dumneavoastră și cum pot fi exercitate?

Dreptul la informare

– puteți solicita oricând informații privind activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale;

Dreptul la rectificări

– puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa; Dreptul la ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat")

– puteți solicita și obține ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;

Dreptul la restricționarea prelucrării

– puteți solicita restricționarea prelucrării în cazul în care contestați exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege;

Dreptul de opoziție

– puteți să vă opuneți, în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;

Dreptul la portabilitatea datelor

– puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator;

Dreptul de a depune plângere

– puteți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;

Dreptul de retragere a consimțământului

– în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul dumneavoastră, vi-l puteți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă;

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate:

-puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare, vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta și puteți contesta decizia.

În fluxul de procesare și stocare, datele cu caracter personal ar putea fi transferate, în funcție de necesitate, următoarelor categorii de destinatari:

- Autorități ale statului (inclusiv autorități fiscale)

- Furnizori implicați în mod direct în procesul de livrare a produselor (transportatorul agreat)

- Instituțiile bancare emitente ale instrumentelor de plată folosite de către persoana vizată;

S.C. PANACEEA COM S.R.L este inregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, ca operator de date cu caracter personal sub numarul 30822.

Pentru informare și suport sau pentru sesizări și reclamații, ne puteți contacta la adresa de email vanzari@farmaciamamei.ro.
CONTINUA