021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
CosmoPharm Neurotonic/ 30 comprimate
Cod produs: a001547

20,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
CosmoPharm Neurotonic/ 30 comprimate
opiniile clientilor
CosmoPharm

Producător:


CosmoPharm


CosmoPharm Neurotonic/ 30 comprimate

Compozitie:
Lecitina 500mg Ginkgo Biloba (extract) 20mg/ Fosfatidil colina 200mg/ Gotu Kola (pudra) 50mg/ L-glutamina 100mg/ Ulei de griu incoltit 1000mcg.

Efecte:
Complexul neurotonic natural cu Ginkgo biloba si lecitina are un efect tonic excelent asupra sistemelor nervos si vascular. Creste atentia/ puterea de concentrare/ capacitatea de memorizare si activitatea cerebrala. Este suplimentul ideal in eforturile intelectuale intense la elevi si studenti. Se recomanda in oboseala/ deficit de memorie/ tulburari de atentie si concentrare/ surmenaj psihic/ stari depresive/ ameteli/ zgomote in ureche. Are efecte benefice in insuficienta circulatorie si parestezii ale membrelor.

Caracteristici:
Tonic natural al sistemului nervos si vascular. Ginkgo Biloba are efect vasoreglator/ imbunatatind circulatia la nivel central ( creier ) si periferic ( membre ). Cresterea fluxului sanguin asigura oxigenarea eficienta a creierului si hranirea lui cu nutrienti ( lecitina/ fosfatidil colina si L-glutamina )/ ceea ce are ca rezultat optimizarea functiilor cerebrale. Scade agregabilitatea plachetara si colesterolul. Are efect antioxidant si neurotrop.

Indicatii:
Pentru imbunatatirea eficientei mentale in efort intelectual si fizic prelungit ( creste atentia/ puterea de concentrare si memorare )/ creste capacitatea de munca. Recomandat in: stari de oboseala; deficiente de memorie; tulburari de atentie si concentrare; anxietate; migrene; insomnii; ameteli ( vertij ); tulburari de auz ( tinitus/ acufene ); tulburari de vedere ( degenerescenta maculara/ retinopatie diabetica ); sechele AVC; traumatisme craniene; arteriopatia obliteranta a membrelor inferioare; tromboflebite. Are efecte favorabile in tratarea anumitor tipuri de impotenta. Intervine in ameliorarea simptomelor legate de virsta si intirzie procesul natural de imbatrinire.

Administrare:
Ca supliment nutritional/ 1 - 2 capsule pe zi.

 

Mod de ambalare: 30 capsule


Comentarii