021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

Pentru a comanda un produs apăsați butonul "Comandă".

În coșul de cumpărături puteți face modificări asupra cantității sau puteți șterge produse din coș. De asemenea, aveți posibilitatea de a selecta metoda de livrare preferată.

Odată alese produsele și cantitățile dorite, completați formularul cu detalii personale. Dacă ați mai comandat de la noi sau dacă aveți un cont creat pe farmaciamamei.ro accesați contul dumneavoastră folosind adresa de email și parola din formularul Client Vechi, caz în care nu va mai fi nevoie să completați din nou datele folosite la comanda anterioară.

Următorul pas este alegerea metodei de plată și specificarea eventualelor observații referitoare la comandă.

După ce ați verificat toate datele introduse, apăsați butonul "TRIMITE COMANDA" pentru a trimite comanda spre procesare. În urma trimiterii comenzii veți primi un mesaj de înștiințare pe adresa de email specificată.

Odată plasată comanda sau, după caz, în momentul finalizării plăţii, veţi primi un e-mail de confirmare cu numărul comenzii dumneavoastră, precum şi toate detaliile privitoare la produsele comandate, valoare totală cu TVA. Comanda dumneavoastră va fi preluată în cel mai scurt timp de unul dintre operatorii noştri, care vă va contacta pentru confirmarea comenzii. În cele din urmă, aceasta va fi expediată către dumneavoastră la adresa de livrare indicată.

Farmaciamamei.ro va emite o factură de cumpărare pentru produsele şi serviciile care se vor livra. Factura de cumpărare va fi transmisă către dumneavoastră prin e-mail sau în coletul expediat. Aveţi obligaţia de a furniza toate informaţiile necesare emiterii facturii, conform legislaţiei în vigoare.

Menţiuni generale:
1. Toate preţurile şi costurile din cadrul site-ului sunt exprimate în Lei şi includ TVA.
2. Produsele şi preţurile afişate în cadrul website-ului sunt disponibile în limita stocului farmaciamamei.ro si distribuitorilor acesteia.
3. Farmaciamamei.ro îşi rezervă dreptul de a modifica oricând şi fără nici o notificare către Utilizatori preţurile şi discount-urile produselor comercializate. Modificarea nu va afecta comenzile confirmate. Preţurile şi discounturile produselor incluse într-o comandă confirmată sunt valabile până la momentul efectuării plăţii aferente comenzii, dar fără a se depăşi termenele comunicate de farmaciamamei.ro pentru efectuarea plăţilor. Aceste perioade se pot modifica în funcţie de stocul farmaciamamei.ro şi a distribuitorilor acesteia, fără notificarea Utilizatorului.
4. Discount-urile, reducerile şi promoţiile nu se suprapun. La produsul comandat se va aplica reducerea cu valoarea cea mai mare.
5. În cazul unui produs afişat cu preţ incorect sau cu informaţii incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori în stabilirea preţurilor sau în informaţiile despre produs primite de la furnizori, farmaciamamei.ro îşi rezervă dreptul de a refuza sau anula orice comandă plasată pentru produsele ce prezintă eroare. În cazul în care comanda a fost achitată, banii vor fi returnaţi în cel mai scurt timp, în cazul în care Cumpărăatorul notificat nu doreşte un alt produs sau produsul comandat la preţul corect.
6. Comenzile vor fi onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate de către sistem. O comandă nu poate fi onorată în cazul în care, pe acelaşi produs, a fost înregistrată o altă comandă înaintea ei, din punct de vedere cronologic şi ulterior confirmată, ducând la epuizarea stocului. În cazul în care comanda a fost achitată, banii vor fi returnaţi în contul Utilizatorului, în cazul în care Utilizatorul notificat nu doreşte un alt produs.
7. Produsele selectate şi introduse în coşul de cumpărături, pentru care nu s-a apăsat butonul "COMANDĂ" rămân disponibile utilizatorului (în condiţiile în care acesta este logat) timp de 1h de la momentul adăugării în coş. Ulterior acestei ore, produsele pot fi disponibile sau nu, în funcţie de dinamica stocurilor farmaciamamei.ro. Această perioadă se poate modifica în funcţie de stocul farmaciamamei.ro, fără notificarea Utilizatorului.
8. Plasarea comenzii prin intermediul website-ului nu presupune confirmarea comenzii de către farmaciamamei.ro. Comanda va fi confirmată de farmaciamamei.ro prin trimiterea e-mail-ului de confirmare către Utilizator.
9. Farmaciamamei.ro îşi rezervă dreptul de a anula comenzile şi/sau de a restricţiona accesul la viitoare comenzi şi/sau la anumite modalităţi de plată a comenzilor următoarele cazuri:
  • în cazul în care constată că Utilizatorul a furnizat date eronate sau incomplete;
  • în cazul comenzilor plasate într-un interval de 24h care depăşesc însumat cantitatea totală de 15 produse sau în cazul unui volum de comenzi neobişnuit de mare provenit din partea aceluiaşi Utilizator într-un interval de timp;
  • în cazul în care consideră că, în baza utilizării abuzive a website-ului de către Utilizator sau a conduitei Utilizatorului în afara website-ului cu privire la comenzile plasate prin intermediul acestuia, acţiunile Utilizatorului ar putea prejudicia în vreun fel farmaciamamei.ro.

  • În aceste cazuri, farmaciamamei.ro va anula comenzile în urma unei notificări prealabile trimise Utilizatorului prin email, fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese.

    CONTINUA