021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
Doppelherz aktiv Omega3 extra 1000 mg / 60 capsule
Cod produs: a000026

30,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
Doppelherz aktiv Omega3 extra 1000 mg / 60 capsule
opiniile clientilor
Doppelherz

Producător:


Doppelherz


Doppelherz aktiv Omega3 extra 1000 mg / 60 capsule

Capsule cu ulei de somon şi vitamina E

Pentru cei care doresc să menţină un nivel echilibrat al colesterolului

1000 mg ulei de somon + 12 mg Vitamina E

Pentru suplimentarea nutriţiei

Capacitatea de muncă şi starea de bine pot fi influenţate în mare parte de comportamentul nostru. Astfel/ mişcarea suficientă şi alimentaţia corectă sunt componente importante pentru un mod de viaţă echilibrat şi pentru funcţionarea inimii. Obiceiurile alimentare influenţează nivelul colesterolului şi balanţa nivelului de grăsimi / trigliceride din organism.

De cele mai multe ori/ ne solicităm organismul prin: alimentaţie greşită/ fumat/ alcool şi lipsa de mişcare. Stresul de la locul de muncă şi din viaţa de zi cu zi/ precum şi supraponderabilitatea nu sunt de dorit pentru sănătatea noastră. Adesea/ hrana noastră conţine prea mult colesterol şi grăsimi neadecvate.

Asupra efectului acizilor graşi Omega-3 a fost atrasă atenţia printr-un fenomen din Groenlanda: deşi eschimoşii nu se hrănesc echilibrat/ hrana lor fiind unilaterală şi prea grasă/ sistemul lor circulator este de cele mai multe ori rezistent şi capabil de eforturi. O mare parte a nutriţiei lor constă în peşti care cresc în apă rece şi care sunt deosebit de bogaţi în acizi graşi Omega-3.

Astăzi se cunoaşte faptul că acizii graşi Omega-3 sunt componente importante ale unei nutriţii sănătoase pentru inimă: acizii graşi Omega-3 sunt substanţe nutritive importante pentru balanţa valorilor de colesterol şi grăsimi / trigliceride din corp.

O capsulă conţine:
1000 mg ulei de somon (18% acid eicosapentaenoic/ 12% acid docosahexaenoic/ total acizi graşi Omega-3 - cel puţin 30%)/ 12 mg vitamina E (100% din doza zilnică recomandată)

Mod de administrare:
Se administrează 1 capsulă nemestecată zilnic/ în timpul mesei/ cu suficient lichid.

Indicaţie pentru diabetici:
1 capsulă corespunde la 10/4 kcal / 42/7 kJ.

Acizii graşi Omega-3 sunt importanţi pentru viaţă

Acizii graşi esenţiali – de importanţă vitală!
Organismul uman nu este capabil să producă acizi graşi Omega-3; aceştia trebuie aduşi din alimentaţie. Reprezentanţi imporatanţi ai acizilor graşi Omega-3 sunt acidul eicosapentaenoic (EPA) şi docosahexaenoic (DHA). Însă numai puţine alimente conţin aceste substanţe importante. Surse bune sunt peştii graşi care trăiesc în ape reci/ cum ar fi somonul/ heringul şi macroul. Noi avem nevoie de aceşti acizi nesaturaţi cu catenă lungă pentru buna funcţionare a sistemului nervos şi întretinerea acuităţii vizuale.

Mişcarea suficientă şi hrana sănătoasă sunt componente importante pentru buna funcţionare a inimii. Importantă este/ de asemenea/ o limitare a aportului de trigliceride şi colesterol şi creşterea aportului de grăsimi corecte. Astăzi se ştie că acizii graşi Omega-3 sunt componente importante ale unei nutriţii sănătoase pentru inimă/ pentru balanţa de colesterol şi grăsimi / trigliceride din organism.

Se recomandă astfel cel puţin două mese de peşte bogat în acizi graşi Omega-3 pe săptămână. Dar nu toată lumea consumă cu plăcere sau suportă peştele. De cele mai multe ori / pregătirea meselor de peşte este laborioasă.

Capsulele Doppelherz® aktiv Omega-3 extra 1000 mg conţin ulei de somon cu acizii graşi Omega-3 necesari vieţii.

O capsulă de Doppelherz® aktiv Omega-3 extra 1000 mg conţine 1000 mg de Omega-3 (180 mg EPA şi 120 mg DHA) şi este un supliment alimentar important pentru balanţa grăsimilor din organism.

În plus/ fiecare capsulă conţine 12 mg de vitamina E de origine vegetală/ care este importantă pentru protecţia naturală celulară/ în special în perioadele solicitante.

Capsulele Doppelherz® aktiv Omega-3 extra 1000 mg nu au gust sau miros.

Atenţionări:
Doza zilnică recomandată nu trebuie depăşită.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat.
Se recomandă utilizarea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25°C.

Ambalaj: 60

 

FARA DCI


Comentarii