021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

DOPPELHERZ LECITINA + GINKGO BILOBA
Cod produs: a000622

25,50 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
DOPPELHERZ LECITINA + GINKGO BILOBA
opiniile clientilor
Doppelherz

Producător:


Doppelherz


DOPPELHERZ LECITINA + GINKGO BILOBA

Lecitina este un fosfolipid şi participă la constituirea membranelor celulare de la nivelul creierului şi a celulelor nervoase.

Ginkgo biloba este un arbore cunoscut din antichitate pentru vitalitatea sa deosebită. A supravieţuit ȋn timpul erei glaciare și, de aceea, este asociat cu o “forţă vitală” extraordinară.

Ginkgo biloba este cunoscut ȋn Asia, de multă vreme, și ca plantă alimentară, funzele sale fiind consumate sub formă de garnitură sau condiment.

Vitaminele B:
Vitaminele B îndeplinesc roluri importante în organism. Particularitatea lor constă în faptul că ele funcționează sinergic, asemeni unor roți dințate. Fiecare dintre ele are rolul său în cadrul reacțiilor metabolice din organism, însă efectul fiecăreia dintre ele depinde de acțiunea celorlalte.
În plus, organismul nostru are capacitate scăzută de stocare a vitaminelor B, iar asimilarea este și ea, limitată. Spre exemplu, dacă se administrează odată o cantitate mare de Vitamina B1, organismul va excreta ceea ce nu îi este necesar.
Prin urmare, o funcționare optimă a organismului necesită un aport suficient de Vitamine B.

Vitamina B1 participă, alături de Vitaminele B3 (niacina), B6 și B12 la metabolismul energetic normal. Ele contribuie şi la menținerea sănătății psihice şi la funcţionarea normală a sistemului nervos.

Niacina, Vitaminele B6 şi B12 contribuie, suplimentar, la reducerea oboselii și extenuării.

Acidul pantotenic, vitamină hidrosolubilă, cunoscută și sub denumirea de Vitamina B5 contribuie, suplimentar, la performanța mentală normală.

Microelementul Zinc se alătură acțiunii celorlalte componente, contribuind la funcţia cognitivă normală şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

O capsulă conţine:
600 mg Lecitină din soia, 15 mg pulbere din frunze de Ginkgo biloba, 8 mg Niacină, 5 mg Zinc, 3 mg Acid pantotenic, 0,7 mg Vitamina B6, 0,55 mg Vitamina B1, 1,25 μg Vitamina B12.
1 capsulă corespunde la 8 kcal / 34 kJ.

Atenţionări:
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25°C, ȋn ambalajul original.

Ambalaj: 30 capsule

Mod de administrare:
Se administrează 2 capsule zilnic, nemestecate, în timpul meselor, cu o cantitate suficientă de lichid.


Comentarii