021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

FARES Biomicin A14 15 capsule moi
Cod produs: a001198

22,90 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
FARES Biomicin A14 15 capsule moi
opiniile clientilor
Fares Biovital

Producător:


Fares Biovital


FARES Biomicin A14 15 capsule moi

Efect antibacterian confirmat prin analize  medicale de laborator. Eficienţă în 80% din cazuri.

            Uleiurile esenţiale sunt cele care conferă parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetală/ ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale/ (de exemplu din 100kg cimbru se obţin 500grame de ulei esenţial) de aceea sunt şi cele mai eficiente remedii naturale pentru tratamentul a numeroase afecţiuni.

            Un ulei esenţial este compus din zeci de substanţe chimice de sine-stătătoare/ care se absorb foarte repede în organism şi a căror combinaţie generează proprietăţile acestuia. Astăzi se ştie că aceşti constituenţi acţionează împreună prin sinergism/ mai eficient decât un singur compus izolat din ulei. Acest fapt face ca bacteriile să nu poată dezvolta rezistenţă la uleiurile esenţiale/ aşa cum se petrece la antibioticele de sinteză/ care sunt formate dintr-o singură substanţă activă.

            Acţiunea antiinfecţioasă foarte puternică a uleiurilor esenţiale/ demonstrată ştiinţific cu ajutorul aromatogramelor/ face din ele o alternativă naturală/ lipsită de efecte secundare/ pentru tratamentul antibiotic clasic al afecţiunilor produse de o gamă foarte lagră de germeni patogeni/ fiind totodată o portiţă de scăpare pentru cei care prezintă intoleranţe/ alergii sau rezistenţă la antibiotice.

Ingrediente/capsulă:

ulei esenţial de ti-tree (Melaleuca alternifolia aetheroleum)

ulei esenţial de cuişoare (Caryophyllorum aetheroleum)

ulei de floarea soarelui

Uleiul esenţial de ti-tree/ se extrage din frunzele unui arbore din familia Melaleuca/ nativ din Australia. În timpul celui de-al doilea Război Mondial/ uleiul esenţial de ti-tree a fost inclus în trusele militare de prim-ajutor pentru trupele care luptau în zonele tropicale. Uleiul esenţial de ti tree prin componentele sale (1/8-cineol/ terpinen-4-ol/ α-terpineol) are un spectru larg de activitate antimicrobiană/ antifungică (candida în special)/ antivirală (varicelă/ herpes-zoster)/  antiinflamatorie şi antiseptică. De asemenea/ s-a demonstrat că uleiul esenţial de ti-tree are efect inhibitor asupra replicării virusului gripal A .

Uleiul esenţial de cuişoare este mult utilizat în stomatologie datorită eugenolului din compoziţia sa/ care are efect anestezic. Studiile au demonstrat că are proprietăţi antibacteriene cu spectru larg (pe bacterii gram pozitive şi gram negative)/ antivirale/ antifungice/ antihelmintice/ antiinflamatoare/ antispastice/ stimulente generale/ anti-nevralgice.

Proprietăţi:

-antibacterian cu acţiune asupra unui spectru larg de germeni patogeni (Staphylococcus aureus/ E. Coli/ Klebsiella/ Pseudomonas/ Streptococcus viridans) testat în laborator pe aromatograme (similar antibiogramelor).

-antiviral

-antifungic (Candida albicans)

-antiparazitar

-antiinflamator

-analgezic

Recomandat în:

-infecţii şi inflamaţii respiratorii şi ORL (viroze/ gripă/ amigdalită/ faringită/ bronşită/ sinuzită/ otită)

-infecţii digestive ( enterite/ enterocolite bacteriene/ candidozice sau virale/ parazitoze intestinale)

-infecţii uro-genitale (uretrite/ cistite acute şi cronice/ pielonefrite/ prostatite/ anexite)

-infecţii ale pielii (acnee/ furuncule/ dermatite micotice/ herpes).

Atenţionări:

Nu se recomandă  în caz de ulcer gastro-duodenal activ/ gastrită acută/ femeilor însărcinate/ mamelor care alăptează şi copiilor sub 7 ani.

Mod de administrare:

Copii 7-14 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi/ la 1 oră după masă.

Copii peste 14 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3-4 ori pe zi/ la 1 oră  după masă.

Durata unei cure este de 10-30 zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni.

Evaluarea eficienţei

*Cele două preparate – Biomicin Forte şi Biomicin au fost evaluate clinic şi prin analize de laborator la pacienţi cu faringo-amigdalite şi cu infecţii urinare.

*S-au realizat aromatograme (similar antibiogramelor) pe exudate faringiene şi pe uroculturi.

*S-a constatat eficienţă într-un procent semnificativ: Biomicin Forte în  98% din cazuri şi Biomicin în 80% din cazuri/ cu negativarea la control a germenilor identificaţi prin analizele iniţiale (Streptococcus beta hemolityc/ Staphylococcus aureus/ E. Coli/ Klebsiella/ Pseudomonas/ Streptococcus viridans).

*Efectul este similar cu al antibioticelor chimice (testate în paralel pe antibiograme)/ în plus germenii care au prezentat rezistenţă la antibioticul de sinteză/ au fost sensibili la Biomicin Forte.

Prezentare: blister cu 15 capsule moi a 250 mg.


Comentarii