021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
Fares Biomicin A14 15 capsule moi
Cod produs: a001198

18,50 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
Fares Biomicin  A14 15 capsule moi
opiniile clientilor
Fares Biovital

Producător:


Fares Biovital


Fares Biomicin A14 15 capsule moi

Efect antibacterian confirmat prin analize  medicale de laborator. Eficienţă în 80% din cazuri.

            Uleiurile esenţiale sunt cele care conferă parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetală/ ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale/ (de exemplu din 100kg cimbru se obţin 500grame de ulei esenţial) de aceea sunt şi cele mai eficiente remedii naturale pentru tratamentul a numeroase afecţiuni.

            Un ulei esenţial este compus din zeci de substanţe chimice de sine-stătătoare/ care se absorb foarte repede în organism şi a căror combinaţie generează proprietăţile acestuia. Astăzi se ştie că aceşti constituenţi acţionează împreună prin sinergism/ mai eficient decât un singur compus izolat din ulei. Acest fapt face ca bacteriile să nu poată dezvolta rezistenţă la uleiurile esenţiale/ aşa cum se petrece la antibioticele de sinteză/ care sunt formate dintr-o singură substanţă activă.

            Acţiunea antiinfecţioasă foarte puternică a uleiurilor esenţiale/ demonstrată ştiinţific cu ajutorul aromatogramelor/ face din ele o alternativă naturală/ lipsită de efecte secundare/ pentru tratamentul antibiotic clasic al afecţiunilor produse de o gamă foarte lagră de germeni patogeni/ fiind totodată o portiţă de scăpare pentru cei care prezintă intoleranţe/ alergii sau rezistenţă la antibiotice.

Ingrediente/capsulă:

ulei esenţial de ti-tree (Melaleuca alternifolia aetheroleum)

ulei esenţial de cuişoare (Caryophyllorum aetheroleum)

ulei de floarea soarelui

Uleiul esenţial de ti-tree/ se extrage din frunzele unui arbore din familia Melaleuca/ nativ din Australia. În timpul celui de-al doilea Război Mondial/ uleiul esenţial de ti-tree a fost inclus în trusele militare de prim-ajutor pentru trupele care luptau în zonele tropicale. Uleiul esenţial de ti tree prin componentele sale (1/8-cineol/ terpinen-4-ol/ α-terpineol) are un spectru larg de activitate antimicrobiană/ antifungică (candida în special)/ antivirală (varicelă/ herpes-zoster)/  antiinflamatorie şi antiseptică. De asemenea/ s-a demonstrat că uleiul esenţial de ti-tree are efect inhibitor asupra replicării virusului gripal A .

Uleiul esenţial de cuişoare este mult utilizat în stomatologie datorită eugenolului din compoziţia sa/ care are efect anestezic. Studiile au demonstrat că are proprietăţi antibacteriene cu spectru larg (pe bacterii gram pozitive şi gram negative)/ antivirale/ antifungice/ antihelmintice/ antiinflamatoare/ antispastice/ stimulente generale/ anti-nevralgice.

Proprietăţi:

-antibacterian cu acţiune asupra unui spectru larg de germeni patogeni (Staphylococcus aureus/ E. Coli/ Klebsiella/ Pseudomonas/ Streptococcus viridans) testat în laborator pe aromatograme (similar antibiogramelor).

-antiviral

-antifungic (Candida albicans)

-antiparazitar

-antiinflamator

-analgezic

Recomandat în:

-infecţii şi inflamaţii respiratorii şi ORL (viroze/ gripă/ amigdalită/ faringită/ bronşită/ sinuzită/ otită)

-infecţii digestive ( enterite/ enterocolite bacteriene/ candidozice sau virale/ parazitoze intestinale)

-infecţii uro-genitale (uretrite/ cistite acute şi cronice/ pielonefrite/ prostatite/ anexite)

-infecţii ale pielii (acnee/ furuncule/ dermatite micotice/ herpes).

Atenţionări:

Nu se recomandă  în caz de ulcer gastro-duodenal activ/ gastrită acută/ femeilor însărcinate/ mamelor care alăptează şi copiilor sub 7 ani.

Mod de administrare:

Copii 7-14 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi/ la 1 oră după masă.

Copii peste 14 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3-4 ori pe zi/ la 1 oră  după masă.

Durata unei cure este de 10-30 zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni.

Evaluarea eficienţei

*Cele două preparate – Biomicin Forte şi Biomicin au fost evaluate clinic şi prin analize de laborator la pacienţi cu faringo-amigdalite şi cu infecţii urinare.

*S-au realizat aromatograme (similar antibiogramelor) pe exudate faringiene şi pe uroculturi.

*S-a constatat eficienţă într-un procent semnificativ: Biomicin Forte în  98% din cazuri şi Biomicin în 80% din cazuri/ cu negativarea la control a germenilor identificaţi prin analizele iniţiale (Streptococcus beta hemolityc/ Staphylococcus aureus/ E. Coli/ Klebsiella/ Pseudomonas/ Streptococcus viridans).

*Efectul este similar cu al antibioticelor chimice (testate în paralel pe antibiograme)/ în plus germenii care au prezentat rezistenţă la antibioticul de sinteză/ au fost sensibili la Biomicin Forte.

Prezentare: blister cu 15 capsule moi a 250 mg.


Comentarii