021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
Fares Ceai Laxativ 50gr
Cod produs: a001549

4,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
Fares Ceai Laxativ 50gr
opiniile clientilor
Fares Biovital

Producător:


Fares Biovital


Fares Ceai Laxativ 50gr

Contribuie la echilibrarea unui tranzit intestinal lent/ facilitând o eliminare uşoară

Ingrediente: frunze de senna (Sennae folium)/ scoarţă de cruşin (Frangulae cortex)/ rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix)/ fructe de mărar (Anethi fructus)/ fructe de anason (Anisi fructus).

Efect
Plantele din compoziţia acestui ceai au efect laxativ/ carminativ (favorizează eliminarea gazelor intestinale)/ antispastic/ cresc peristaltismul intestinal. Efectul purgativ se datorează conţinutului bogat în antrachinone al frunzelor de senna şi al scoarţei de cruşin/ care stimulează direct mucoasa intestinală/ cresc motilitatea/ inhibă absorbţia de apă şi electroliţi/ reducând astfel consistenţa scaunului. Lemnul dulce este laxativ şi antispastic/ potenţând acţiunea compuşilor antrachinonici prin glicirizină. Fructele de mărar şi anason au o puternică acţiune anticolitică şi carminativă/ eliminând eventualele balonări sau dureri colicative asociate constipaţiei.

Recomandări
Constipaţie/ calmarea colicilor şi a spasmelor abdominale.

Contraindicaţii: 
Nu se administrează în caz de ulcer gastric şi duodenal/ enterocolite acute şi cronice.
Nu se indică administrarea la copii sub 12 ani.

Sarcină şi alăptare
Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.

Efecte secundare şi interacţiuni: 
La dozele recomandate nu se cunosc.

Preparare 
Peste 1-2 linguriţe amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit/ apoi se strecoară.

Întrebuinţare
Copii peste 12 ani şi adulţi: în funcţie de gradul de constipaţie/ se beau 1-2 căni cu ceai pe zi/ preferabil după-amiaza şi seara. Se recomandă îndulcirea cu miere de albine.
Durata unei cure obişnuite este de 6-8 săptămâni/ urmată de o pauză de 2-3 săptămâni/ sau conform recomandării medicului.

Prezentare: cutie a 50 grame

 

FARA DCI


Comentarii