021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
Fares Diuretic 60cps
Cod produs: a001260

14,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
Fares Diuretic 60cps
opiniile clientilor
Fares Biovital

Producător:


Fares Biovital


Fares Diuretic 60cps

Ajută la eliminarea apei din organism pe cale urinară
Susţine şi menţine buna funcţionare a aparatului urinar

Ingrediente/capsulă
Frunze de mesteacăn (Betulae folium) 124 mg/ troscot (Polygoni avicularis herba) 62 mg/ traista ciobanului (Bursae pastoris herba)/ sulfină (Meliloti herba)/ rizomi de pir (Graminis rhizoma).

Traista ciobanului are fructele în formă de inimioară sau «traistă de cioban». Diferite studii farmacologice arată prezenţa în compoziţia sa a aminelor biogene cu rol în reglarea tensiunii arteriale. Este uşor diuretică/ dezinfectantă urinar şi hemostatică.
Mesteacănul exercită/ în primul rând/ o acţiune diuretică; de asemenea/ favorizează eliminarea acidului uric şi colesterlolului/ dizolvă treptat calculii urinari/ scade uşor tensiunea arterială.
Sulfina are acţiune diuretică/ vasodilatatoare/ fluidifiantă a sângelui şi anticoagulantă/ fiind recomandată în tratamentul hipertensiunii arteriale şi pentru eliminarea edemelor.
Troscotul actionează asupra epiteliului renal/ favorizând creşterea cantităţii de urină eliminată/ însă fără a produce depleţie de potasiu. Având şi efect hipotensiv/ este recomandat în hipertensiune şi suferinţe cardiovasculare.
Pirul este o plantă diuretică şi tonic-remineralizanată care datorită vitaminelor şi sărurilor de potasiu din compoziţia sa previne spolierea organismului de săruri minerale prin creşterea diurezei.

Efect
-diuretic
-hipotensor

Recomandări
-retenţie hidro-salină (edeme)
-hipertensiune arterială

Contraindicaţii
Nu se recomandă copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcină şi alăptare
Femeile însărcinate pot lua câte o capsulă de 2 ori pe zi timp de 2 săptămâni. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare şi interacţiuni
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Întrebuinţare
1 capsulă de 3 ori pe zi/ la 2 ore după masă. În caz de edeme asociate se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi.
Durata curei: 4-6 luni/ sau conform recomandării medicului. Cura se poate repeta după o pauză de
2 săptămâni/ timp în care se foloseşte un alt diuretic.

Evaluarea eficienţei
*S-au administrat capsule „Diuretic” timp de 1 lună/ la 64 de pacienţi hipertensivi care prezentau şi edeme de diferite grade.
*Pe durata administrării/ la 69% dintre pacienţi nu a mai fost necesar tratamentul diuretic alopat/ preparatul fitoterapeutic fiind suficient; 31% au luat în paralel şi medicaţie diuretică alopată/ dar au putut reduce din doza acesteia.
*S-a constatat la 91% dintre pacienţi reducerea valorilor tensionale şi amelioarea până la dispariţie a edemelor la toţi pacienţii.

Prezentare: 60 capsule a 310 mg

 

FARA DCI


Comentarii