021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
Ginosept 6 ovule Fares
Cod produs: A0X000192

19,70 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
Ginosept 6 ovule Fares
opiniile clientilor
Fares Biovital

Producător:


Fares Biovital


Ginosept 6 ovule Fares

Ginosept 6 ovule Fares

Florile de galbenele reprezeinta unul dintre cele mai eficiente remedii pentru orice fel de leziuni care afecteaza integritatea pielii sau mucoaselor. Ele contin principii antiinflamatoare, emoliente, cicatrizante, antipruriginoase, anticandidozice, antitricomoniazce.

Propolisul este considerat cel mai puternic antiinfectios natural, fiind un antibiotic cu spectru larg, antiviral, imunostimulator, antiinflamator (de doua ori mai eficient ca acidul acetilsalicilic), cicatrizant si antestezic local.

Mladitele de tuia au proprietati antibacteriene, antivirale, antifungice, imunostimulente, antiinflamatoare, cicatrizanre fiind recomandate pentru problemele aparatului genital feminin inclusiv pentru vegetatii veneriene.

Mugurii de plop numiti si propolisul vegetal, sunt o importanta sursa de propolis. Prin analize chimice de specialitate s-a aratat ca exista 5 substante prezente in acelasi timp in propolis ca si in mugurii de plop dintre care 3 cu proprietati antibacteriene si antifungice. Mugurii de plop mai contin si derivati ai saligenolului care ii confera puternice proprietati anti-inflamatorii, analgezice.

Uleiul esential de cimbru este un puternic antibacterian si antiviral, antispastic si anestezic local. Cercetarile de laborator au aratat ca este un antibiotic natural eficient asupra unui spectru foarte larg de germeni patogeni, inclusiv asupra Candidei albicans.

Uleiul esential de eucalipt are proprietati antibacteriene, antivirale, antifungice, imunostimulente, antiinflamatoare antipruriginoase.

Uleiul esential de cuisoare are proprietati antibacteriene cu spectru larg, antivirale, antifungice, antiinflamatoare, antispastice, anestezice locale.

Azulenele din uleiul esential de coada soricelului au proprietati calmantem antiinflamatoare, cicatrizante.

Actiuni si recomandari:
Utilizat ca adjuvant natural cu actiune antimicrobiana, anticandidozica, antiinflamatoare, cicatrizanta, antipruriginoasa, anestezica locala pentru infectii si inflamatii genitale, leucoree, candidoza.

In unele situatii este necesara efectuarea in prealabil a examenului de secretie vaginala care sa exclude boli specifice genitale. De asemenea, trebuie luata in considerare tratarea partenerului daca si acesta prezinta simptome genitale.

 
Mod de administrare:
Un ovul pe zi, intravaginal, preferabil seara la culcare, dupa efectuarea toaletei locale, pentru a se asigura contactul cu mucoasa cervicala si vaginala pentru o perioada cat mai lunga de timp. Daca este necesar, pastrati la frigider ovulele inainte de utilizare.

Se aplica timp de 6-18 zile consecutiv, sau conform recomandarii medicului. In formele cronice se recomanda cate un ovul timp de 10-12 zile pe luna. Se va evita contactul sexual pe perioada tratamentului.


Mod de ambalare: 6 ovule


Comentarii