021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

GlaxoSmith Coldrex MaxGrip LEMON pulbere orala/ 10 plicuri
Cod produs: W13565002

37,50 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
21 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
GlaxoSmith Coldrex MaxGrip LEMON pulbere orala/ 10 plicuri
opiniile clientilor
GlaxoSmith

Producător:


GlaxoSmith


GlaxoSmith Coldrex MaxGrip LEMON pulbere orala/ 10 plicuri

Forma de prezentare si compozitie:

Pulbere orala.

Un plic contine paracetamol 1000 mg/ acid ascorbic 40 mg/ clorhidrat de fenilefrina 10 mg;

Indicatii:

Tratamentul pe termen scurt al simptomelor gripei/ racelii comune/ starilor febrile/ frisoanelor/ inclusiv al cefaleei/ durerilor faringiene/ disconfortului general/ congestiei nazale/ sinuzitei si durerii asociate acesteia si a catarului nazal acut.

Dozare si mod de administrare:

Continutul unui plic se toarna intr-un pahar/ care se va umple apoi pana la jumatate cu apa fierbinte. Adulti (inclusiv varstnici) si copii cu varsta 12 ani: un plic cu pulbere orala la fiecare 4-6 ore/ in functie de necesitate; nu trebuie depasita doza de 4 plicuri in 24 ore. Nu este recomandat copiilor cu varsta sub 12 ani. Nu trebuie utilizat mai mult de 7 zile fara recomandarea medicului.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate cunoscuta la paracetamol/ clorhidrat de fenilefrina/ acid ascorbic sau la oricare din excipientii produsului. Copii cu varsta sub 12 ani. insuficienta hepatica sau renala severa/ hipertensiune arteriala/ hipertiroidism/ diabet zaharat/ boli cardiace. Administrarea la pacienti sub tratament cu antidepresive triciclice/ beta-blocante/ inhibitori de monoaminoxidaza - IMAO (inclusiv cei care au facut tratament cu IMAO in ultimele 2 saptamani). Deficite congenitale de absorbtie a zaharului/ deoarece fiecare plic contine 4 g zahar.

Atentionari:

Trebuie evitata utilizarea concomitenta a altor medicamente pentru gripa si raceala/ alte decongestionante nazale sau alte medicamente care contin paracetamol. Prudenta in cazul utilizarii warfarinei. Posibile interactiuni cu metoclopramid/ domperidon/ colestiramina/ fenilefrina. in timpul sarcinii se utilizeaza numai daca beneficiul terapeutic matern depaseste riscul potential pentru fat.

Reactii adverse:
Ocazional/ paracetamolul poate determina eruptii cutanate si alte reactii alergice. Aminele simpatomimetice pot creste tensiunea arteriala cu cefalee/ ameteli/ varsaturi/ diaree/ insomnie si rareori/ palpitatii. Totusi/ s-au raportat unele din aceste reactii la doze normale de fenilefrina.

Prezentare: Cutie cu 10 plicuri

Consulta oferta de produse pentru raceala si gripa

DCI:

COMBINATII

 

 


Comentarii