021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
GlaxoSmith Panadol Extra 12 comprimate

6,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
GlaxoSmith Panadol Extra 12 comprimate
opiniile clientilor
GlaxoSmith

Producător:


GlaxoSmith


GlaxoSmith Panadol Extra 12 comprimate

Indicatii:
Comprimatele Panadol Extra calmeaza rapid si eficient durerile de cap/ migrenele/ durerile de spate/ durerile de dinti / durerile reumatice si musculare / durerile menstruale . Panadol Extra/ de asemenea/ amelioreaza disconfortul din raceli/ gripa/ dureri de gat si scade febra.

Compozitie:
Fiecare comprimat contine 500 mg paracetamol/ 65 mg cofeina. Ambalajul contine 12 comprimate.

Caracteristici:
Panadol Extra contine o combinatie de doua substante active: paracetamol (combate durerea) si antipiretic (reduce febra) si cofeina care asigura o ameliorare suplimentara a durerii. Panadol Extra nu irita stomacul.

Contraindicatii:
A nu se administra concomitent cu alte produse care contin paracetamol. Daca sunteti alergic la paracetamol/ nu luati Panadol Extra.
Avertismente/Precautii de utilizare: In cazul unor afectiuni renale sau hepatice grave sau in cazul administrarii altor medicamente (metoclopramid/ domperidon/ colestiramina) consultati medicul inainte de a lua Panadol Extra. In cazul unui tratament cu anticoagulante/ daca aveti nevoie sa luati zilnic un analgezic pe o perioada indelungata/ puteti sa luati in mod ocazional paracetamol. Daca sunteti insarcinata/ consultati medicul inainte de a lua Panadol Extra.

Administrare:
Aduti: se recomanda 1-2 comprimate de 1-4 ori pe zi. Administrarea nu se repeta la un interval mai mic de 4 ore. Nu se vor administra mai mult de 8 comprimate (4 doze) in 24 de ore. Panadol Extra nu este recomandat copiilor sub varsta de 12 ani. Daca simptomele persista consultati medicul. A nu se depasi doza stabilita. In cazul depasirii dozei recomandate/ consultati imediat medicul/ chiar daca nu va simtiti rau.

Efecte secundare:
Efectele secundare ale paracetamolului sunt rare. Pot sa apara reactii alergice/ de exemplu eruptii cutanate. Consumul excesiv de ceai sau cafea concomitent cu administrarea Panadol- ului Extra poate produce iritabilitate sau nervozitate. Consultati medicul in cazul oricaror efecte deosebite.

Data expirarii:
Nu utilizati acest medicament dupa data expirarii indicata pe ambalaj.

Conditii de pastrare:
A se pastra la temperaturi sub 25 grade Celsius. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor.

 

DCI:COMBINATII


Comentarii