021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
Grintuss - sirop adulti 210 Gr Aboca

38,50 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
Grintuss - sirop adulti 210 Gr Aboca
opiniile clientilor
Aboca

Producător:


Aboca


Grintuss - sirop adulti 210 Gr Aboca

Prospect GrintussDescriere Grintuss: Sirop pentru adulti indicat in caz de tuse uscata sau tuse productiva. Asigura formarea unui strat protector cu "efect de bariera"/ care calmeaza tusea/ protejand astfel caile respiratorii superioare. Adera la mucoasa/ limitand contactul acesteia cu agentii externi iritanti. Asigura/ de asemenea/ hidratarea mucoasei si a mucusului/ favorizand eliminarea acestuia.

Extractele liofilizate de Patlagina/ Grindelia si Helichrysum asigura crearea unui strat protector mucoadeziv datorita substantelor vegetale/ precum mucilagiile si substantele rasinoase. Mierea are o actiune protectoare si emolienta/ conferind siropului un gust placut/ la care se adauga senzatia racoritoare datorata actiunii uleiurilor esentiale.

Compozitie Grintuss: miere/ apa/ extract hidroalcoolic din frunze de patlagina/ extract liofilizat din frunze de patlagina/ extract liofilizat din flori de Grindelia/ extract liofilizat din flori de Helichrysum/ uleiuri esentiale de eucalipt/ anason stelat/ lamaie/ aroma naurala de lamaie.

Administrare Grintuss: 1 lingura de 2 ori pe zi.

Siropul poate fi administrat ca atare sau diluat intr-o cantitate mica de lichid cald (apa/ lapte/ ceai sau infuzii de plante medicinale). A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate sau alergie la oricare din ingredientele produsului.

Continut Grintuss: 210 gr.


Comentarii