021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

Hofigal Supliform gel anticelulitic 75g
Cod produs: a001608

10,50 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
Hofigal Supliform gel anticelulitic 75g
opiniile clientilor
Hofigal

Producător:


Hofigal


Hofigal Supliform gel anticelulitic 75g

Indicatii: Datorita complexitatii substantelor bioactive din compozitie si a efectelor sinergice intre acestea/ produsul accelereaza microcirculatia la nivelul articulatiilor/ previne si amelioreaza fenomenele de celulita/ vergeturi/ depuneri adipoase nedorite. Prin actiune usor revulsiva/ de activare a microcirculatiei datorate capsicinei si componentelor din uleiurile esentiale/ se absorb prin piele componentele vasculo-protectoare/ ca si componentele hormono-mimetice. Un rol deosebit in aceste procese il au sistemele enzimatice ce se regasesc in extractele de plante utilizate. Toate aceste componente implicate in amendarea fenomenelor inflamatorii/ contribuie la actiunea lipolitica de indepartare a depunerilor excesive de grasimi. Ca urmare/ se reduc sau dispar fenomenele inflamatorii caracteristice celulitei/ cele distrofice prin depuneri excesive de grasimi si modificari ale colagenului pielii revenind la normal elasticitatea si aspectul sanatos al pielii. Totodata produsul are actiune relaxanta/ decongestiva/ tonic musculara/ sedativa conferind pielii un aspect placut si catifelat si un tonus pozitiv al intregului organism.
Administrare: Uz extern/ se aplica in strat subtire/ pe zonele afectate/ prin masaj 10-15 minute/ in cure de 10-12 zile. Se poate utiliza de 1-3 ori /zi.
Continut: 75 ml


Comentarii