021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
KARL Isla cassis vit.C 30cpr.supt

21,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
KARL Isla cassis vit.C 30cpr.supt
opiniile clientilor
Karl  Engelhard

Producător:


Karl Engelhard


KARL Isla cassis vit.C 30cpr.supt

Isla-Cassis contine un extract special din muschi islandez, lichenul rezistent care creste în conditiile unei clime foarte dure din tinuturile nordice. Reziduul uscat consta mai mult de 80% din substante mucilaginoase. Concentrat sub forma de pastile, extractul este eliberat în timpul suptului tabletei sub forma unui balsam care captuseste cavitatea bucala si faringiana.
Substantele active din muschiul islandez continute în Isla Cassis acopera mucoasa bucala si faringiana ca un balsam. Astfel protejeaza mucoasa de aerul uscat sau poluat din mediul înconjurator. Daca mucoasa este deja afectata, ea se poate reface mai rapid si îi creste puterea de aparare.

Protectia si îngrijirea corzilor vocale
Afectarea corzilor vocale sensibile este semnalata de prezenta raguselii. În acest caz Isla-Cassis are actiune calmanta. Isla-Cassis poate fi folosit însa si preventiv, pentru a proteja corzile vocale sensibile.

Tolerabilitate foarte buna
Isla-Cassis este foarte bine tolerat si poate fi administrat concomitent cu alte preparate medicamentoase. Chiar si persoanele cu sensibilitate gastrica tolereaza bine tabletele.
Isla-Cassis are un gust placut de coacaze negre, nu contine zahar, protejând astfel dintii; poate fi administrat si copiilor si adolescentilor.

Cantitate: 30tb

FARA DCI


Comentarii