021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
KARL Trachisan 20cpr.supt

20,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
KARL Trachisan 20cpr.supt
opiniile clientilor
Karl  Engelhard

Producător:


Karl Engelhard


KARL Trachisan 20cpr.supt

Indicatii : Inflamaţii şi infecţii ale cavităţilor orală şi faringiană (inflamația mucoasei bucale, inflamația gingiilor şi amigdalite). Infecţii ale căilor respiratorii superioare, dureri în gât, dificultate la înghițire. Prioritar, înaintea intervenţiilor chirurgicale din cavităţile orală şi faringiană (extirparea chirurgicală a amigdalelor, extracţii dentare). Dacă după 10 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Compozitie : Substanţele active sunt: tirotricină 0,5 mg, clorhidrat de lidocaină 1,0 mg şi digluconat de clorhexidină 1,0 mg . Celelalte componente sunt: sorbitol, stearat de magneziu (vegetal), ulei de mentă

Contraindicatii : alergie la tirotricină, clorhidrat de lidocaină şi digluconat de clorhexidină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament , descuamare non-hemoragică a mucoasei bucale (modificări erozive şi descuamative) , leziuni (răni) mai mari, recente, ale cavităţii orale şi faringiene , copii sub 4 ani.

Atentionari : Acest medicament conţine ca substanță activă şi un anestezic local (clorhidratul de lidocaină), care poate determina o reacţie fals pozitivă la testele antidoping. Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Din motive de siguranţă, în timpul sarcinii şi alăptării, medicamentele se vor administra numai la indicația medicului. Trachisan - comprimate de supt nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
Trachisan – comprimate de supt conţine sorbitol . Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă
rugăm să-l întrebaţi înainte de a utiliza acest medicament. Dacă sunteţi diabetic utilizaţi cu precauţie Trachisan – comprimate de supt deoarece un comprimat de supt conţine 0,68 g sorbitol, corespunzător la 0,057 unităţi glucidice (unități de pâine).

Doza si mod de administrare : Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum va spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Doza recomandată este de până la 8 comprimate de supt pe zi la adulţi şi adolescenţi şi până la 6 comprimate de supt pe zi la copii între 4 – 12 ani.
Lăsați un comprimat de supt să se dizolve lent în gură, la fiecare două ore. În general simptomele regresează după câteva zile. Totuşi, pentru a asigura succesul terapeutic, Trachisan - comprimate de supt trebuie luat încă 2 – 3 zile după dispariția simptomelor. Dacă după 10 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Pastrare : A nu se lasa la îndemâna si vederea copiilor. A se pastra la temperaturi sub 25 grade C , in ambalajul original. Nu utilizati produsul dupa data de expirare înscrisa pe cutie. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective. Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare.
Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Întrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

DCI: COMBINATII


Comentarii