021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

Montefarmaco - Lactflorene Imuno Copii
Cod produs: LCTFLRNIMNO

45,20 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
Montefarmaco - Lactflorene Imuno Copii
opiniile clientilor
Montefarmaco

Producător:


Montefarmaco


Montefarmaco - Lactflorene Imuno Copii

 Organismul nostru intra în permanenta în contact cu numeroase specii de bacterii si de virusuri: pielea, mucoasele orale si intestinale, precum si caile respiratorii au rolul de a crea un „efect de bariera”, pentru a evita ca aceasta expunere sa permita patrunderea microorganismelor si cauzarea unor potentiale probleme.

Una dintre principalele „porti de intrare”, prin ingerarea de alimente si bauturi, este intestinul: astfel, 70% dintre celulele sistemului imunitar se ata tocmai în acest loc. Când intestinul este în stare buna de sanatate si prezinta un echilibru corect al torei sale bacteriene, barierele acestuia sunt etciente, iar microorganismele patogene nu reutesc sa patrunda. Când, în schimb, mijloacele noastre de aparare sunt mai putin efciente, riscul creste.

În particular, intestinul copiilor este deosebit de vulnerabil si supus mai mult atacului din partea virusurilor si bacteriilor, deoarece sistemul lor imunitar înca nu este complet dezvoltat.

Schimbarile de anotimp, diferentele mari de temperatura, infectiile, concentratia mare de germeni patogeni si alimentatia dezechilibrata constituie factorii cei mai frecventi care contribuie la slabirea mecanismelor naturale de aparare a organismului.

Lactotorene® Imuno este un supliment alimentar pe baza de fermenti lactici vii (Lactobacillus Rhamnosus GG-ATCC 53103), vitamina D, zinc, extract de Echinacea si beta-glucan. Fermentii lactici vii favorizeaza echilibrul torei intestinale. Vitamina D contribuie la functionarea normal a sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii sistemului osos. Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Echinacea se dovedette a t utila în favorizarea mecanismelor naturale de aparare a organismului. Aroma de captune face ca produsul sa te preferatul copiilor.

Lactobacillus Rhamnosus GG (ATCC 53103)

Dintre lactobacili, tulpina de Lactobacillus Rhammonosus GG este printre cele mai studiate si documentate din lume. Are capacitatea de a adera si de a coloniza intestinul, atadar este util pentru favorizarea echilibrului torei bacteriene.

Zinc

Zincul este un oligoelement prezent în mod natural în organismul nostru, implicat în numeroase procese tziologice, în special la nivel enzimatic. Are o mare importanta pentru organismul nostru: contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Vitamina D3

Vitamina D3 este cea mai importanta dintre cele cinci forme ale vitaminei D, un complex de vitamine liposolubile. Forma ei activa convertita la nivel renal este calcitriolul, capabil sa îndeplineasca diverse functii biologice. Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii sistemului osos.

Echinacea

Planta utilizata în mod traditional în America de Nord si în Europa, Echinacea este utila pentru mecanismele naturale de aparare a organismului. Este caracterizata de diverse componente, dintre care, cele mai importante sunt echinacozidele.

Beta-glucan

Polizaharida formata din mai multe molecule de glucoza. Este vorba despre un ingredient natural, cu un grad ridicat de puritcare si de înalta calitate, obtinut din Saccharomyces Cerevisiae. Aceasta substanta este absorbita rapid la nivelul intestinului.


Comentarii