021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

Montefarmaco - Lactoflorene CIST
Cod produs: LCTFLRNCIST
51,00 Lei

45,90 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
Montefarmaco - Lactoflorene CIST - 10%
opiniile clientilor

Producător:


Montefarmaco


Montefarmaco - Lactoflorene CIST

Fermentii lactici favorizeaza echilibrul torei bacteriene intestinale, în timp ce Meritorul-canadian, prin continutul mare de proantocianidine, polifenoli specitci, favorizeaza drenajul lichidelor în exces. D-manoza este un monozaharid din coaja de mesteacan, care nu este digerat si care ajunge nealterat în rinichi si vezica urinara, cu un efect local tintit.

Tulburarile cailor urinare sunt conditii comune cu o incidenta din ce în ce mai mare la femei comparativ cu barbatii, datorita apropierii dintre uretra si anus si a faptului ca uretra la femei este mai scurta, ambii tind factori care permit trecerea bacteriilor în caile urinare.

Una dintre problemele cele mai frecvente ale cailor urinare joase este intamatia vezicii urinare.

Un procent de 20-30% dintre femei dezvolta unul sau mai multe episode de probleme la nivelul cailor urinare inferioare. Este cunoscut faptul ca, dupa un prim episod de disconfort al cailor urinare, multe persoane pot experimenta recidive.

Cele mai comune semne sunt: stimul frecvent si dureros la urinare, urmat de o cantitate mica de urina cu arsura la terminarea mictiunii, senzatie de mictiune incompleta, senzatia de greutate în zona joasa a abdomenului.

În aceste cazuri, este important sa se respecte normele igienice corecte, sa se bea multa apa si sa se limiteze folosirea produselor alimentare conservate si iritante. De asemenea, este important sa se mentina echilibrul torei intestinale, prin folosirea de fermenti lactici vii specifici.

Adesea, recurgerea frecventa la antibiotice poate conduce la dezechilibrul torei bacteriene si se creeaza, în functie de predispozitiile individuale, un cerc vicios cu probleme recurente la nivelul cailor urinare.

Sfaturi utile

• Beți cel puțin 2 litri de apă pe zi, pe parcursul întregii zile.

• Mențineți o igienă intimă corectă, evitând folosirea de săpun și produse cosmetice prea agresive.

• Urinați când simțiți nevoia, evitând să vă abțineți.

• Aveți grijă să evitați eventuala constipație, care poate să predispună la infecții ale căilor urinare.

 


Comentarii