021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

Montefarmaco Lactoflorene Colesterolo
Cod produs: LCTFLRNCLST

83,50 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
Montefarmaco Lactoflorene Colesterolo
opiniile clientilor
Montefarmaco

Producător:


Montefarmaco


Montefarmaco Lactoflorene Colesterolo

Colesterolul este o componentă esențială a organismului uman, în care desfășoară numeroase funcții, printre care garantarea fluidă și corectă a membranelor celulare, favorizarea absorbției intestinale a anumitor nutrienți și participarea la sinteza a numeroși hormoni.

La nivel sanguin, colesterolul se leagă de structuri complexe denumite lipoproteine care au rolul de a transporta grăsimile în sânge: concentrația de colesterol astfel ”asamblat” este denumită colesterolemie.

În funcție de conținutul de grăsimi, aceste structuri complexe sunt clasificate ca lipoproteine cu diferite densități: de la lipoproteinele cu înaltă densitate (HDL - High Density Lipoproteins), așa-numitul „colesterol bun”; la cele cu densitate scăzută (LDL - Low Density Lipoproteins) sau cu densitate foarte redusă (VLDL- Very Low Density Lipoproteins); acestea  din urmă reprezintă așa-numitul „colesterol rău’’. Pe baza dovezilor științifice actuale, o concentrație excesivă de „colesterol rău” poate conduce la o acumulare a acestuia în peretele arterial creând premisele pentru ateroscleroză, care constă în formarea unei plăci care reduce lățimea vasului sanguin putând genera ischemie (blocarea fluxului sanguin) și tromboză (detașarea plăcii aterosclerotice care intră în circulație și care poate genera astfel ocluzia unui vas sanguin).

Hipercolesterolemia, înțeleasă așadar ca nivel crescut de „colesterol rău” în sânge, este considerată ca fiind unul din factorii de risc pentru dezvoltarea de patologii cardiac coronariene.

În cazul apariției unei situații de colesterol crescut este așadar esențial să se acționeze asupra diverșilor factori de risc la nivelul alimentației (dietă săracă în grăsimi saturate și în colesterol), la nivelul caracteristicilor fizice (supraponderabilitate și obezitate) și la nivelul stilului de viață (fumat, sedentarism).

Lactoflorene Colesterolo este un supliment alimentar pe bază de fermenți lactici vii, extract de Orez roșu fermentat, coenzima Q10 și vitamina PP:

• Monacolina K din orezul roșu fermentat contribuie la menținerea valorilor normale ale colesterolului din sânge; efectul benefic se obține prin utilizarea zilnică a 10 mg de monacolină K din preparate de orez roșu fermentat;

• Fermenții lactici favorizează echilibrul florei bacteriene intestinale;

• Vitamina PP contribuie la metabolismul energetic normal.

 


Comentarii