021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
Protefix crema adeziva extra forte 40ML

23,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
Protefix crema adeziva extra forte 40ML
opiniile clientilor
Queisser Pharma

Producător:


Queisser Pharma


Protefix crema adeziva extra forte 40ML

Protefix crema adeziva extra forte (40ml)
Protefix® Cremă adezivă cu Aloe Vera cu puterea adezivă în mediu umed si siguranta optima pentruintreaga zi.
Poate fi aplicata atat pe proteza umeda cat si pe proteza uscata, are putere de adeziune in mediu umed si actiune de lunga durata.

Cu complexul natural al plantei Aloe Vera
Blanda si placuta cu mucoasa bucala
Efectul de captusire mareste comfortul purtarii protezei
Reteta garantata fara Zinc

Dozare şi mod de aplicaţie:
Curăţaţi proteza de orice resturi alimentare şi depuneri şi aplicaţi Protefix® Cremă adezivă cu Aloe Vera pe dantura umedă (în şanţurile protezei care se aplică pe creasta gingivală). Apăsaţi tubul în treimea inferioară, aproape de orificiu de deschidere. Dozaţi cu economie Protefix® Cremă adezivă cu Aloe Vera , deoarece orice exces ar putea determina modificarea adeziunii protezei. La nevoie aplicaţi Crema adezivă şi pe partea posterioară a protezei superioare care va adera de cerul gurii. Aşezaţi apoi proteza dentară în gură şi apăsaţi câteva secunde pentru fixarea pe gingie. Aşteptaţi câteva minute până la prima masă. Crema adezivă aplicată nu va modifica esenţial poziţia protezei.
După aplicarea cremei adezive, închideţi tubul cu grijă, menţineţi orificiul curat şi uscat, deoarece pătrunderea apei poate provoca întărirea cremei adezive. Resturile de cremă adezivă pot fi îndepărtate cu ajutorul unui beţişor cu vată înmuiat în ulei comestibil.

Important:
În anumite circumstanţe, poate apărea o depunere de ulei, care nu afectează efectul adeziv al cremei. Vă rugăm îndepărtaţi uleiul respectiv. Nu lăsaţi la îndemana copiilor! A nu fi folosit după expirarea termenului de valabilitate.

Contraindicaţii:
Hipersensibilitate la unul din ingrediente.

Efecte adverse:
În cazuri izolate, reacţii de sensibilitate a mucoaselor membranoase ale cavităţii bucale sau chiar sistemice, nu pot fi excluse. Dacă apare o reacţie alergică, vă rugăm contactaţi medicul stomatolog.

Compoziţie:
Protefix® Cremă adezivă cu Aloe Vera conţine:
amestec de săruri de natriu/calciu ale copolimerului din metil-vinil-eter şi anhidrida acidului maleic, carboximetil celuloza, parafina, vaselina, Aloe Vera Barbandensis Miller,dioxid de siliciu, mentol, azorubina, esterul metilic al acidului parahidroxibenzoic.

FARA DCI


Comentarii