021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

Remedia Ginkoral 5gr
Cod produs: W55729001

26,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
Remedia Ginkoral 5gr
opiniile clientilor

Producător:


Laboratoarele Remedia


Remedia Ginkoral 5gr

Descriere:

-Supliment alimentar

-Pulbere pentru solutie buvabila

Compozitie:
-40 mg extract solubil de Ginkgo biloba (standardizat la 24% ginkgoflavone)
-250 mg Coral fresh (8% calciu) si excipienti pentru 1 doza

 

Administrare:
-Oral/ 3 doze/zi.
-Pulberea dintr-un pliculet se dizolva in 200 ml apa.
-Se agita si se bea.

Indicatii:
-Extractul de Ginkgo biloba creste circulatia sanguina la nivelul creierului si al extremitatilor/ protejeaza degradarea arterelor/ venelor si capilarelor si regleaza tonicitatea si elasticitatea lor.

-O buna circulatie la nivel cerebral poate asigura nu numai oxigenul/ dar si necesarul de glucoza/ principalul combustibil al creierului.

-Coral Fresh se extrage exclusiv din insula japoneza Okinawa si reprezinta o sursa de calciu 100 % asimilabil.

-Calciul coordoneaza circulatia sanguina/ contractarea si relaxarea muschiului cardiac/ participa la procesul de coagulare a sangelui si la transmiterea impulsurilor in sistemul nervos.

-Asocierea extractului de Ginkgo biloba cu Coral Fresh imbunatateste circulatia cerebrala/ stimuleaza metabolismul energetic bazal/ reduce tulburarile datorate fenomenelor de imbatranire precoce/ este benefic in deficiente de auz de origine vasculara/ dureri de cap/ ameteli/ tulburari de memorie si atentie.

-Asocierea extractului de Ginkgo biloba cu Coral fresh micsoreaza riscul tulburarilor datorate fenomenului de imbatranire precoce/ imbunatateste circulatia cerebrala/ are efecte pozitive asupra memoriei si capacitatii de concentrare.

-Extractul de coral/ secretul longevitatii locuitorilor insulei Okinawa/ contine importante cantitati de calciu si magneziu 100% asimilabile/ in proportie de 2:1 (proportie identica cu cea din laptele matern)/ peste 70 de microelemente necesare sintezei enzimelor metabolice.

-Extractul de Gingko biloba intensifica circulatia sanguina la nivelul creierului si al extremitatilor util în tulburari de memorie si atentie/ în cresterea performantelor intelectuale/ creste fluiditatea sângelui (reduce riscul trombotic)/ degradarea arterelor/ venelor si capilarelor si regleaza tonicitatea si elasticitatea lor.

Ambalaj: -20 plicuri

 

FARA DCI


Comentarii