021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
Sanofi MagneVie Express granule orodispersabile 20 plicuri
Cod produs: A0X000348

25,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
Sanofi MagneVie Express granule orodispersabile 20 plicuri
opiniile clientilor

Producător:


Sanofi Aventis


Sanofi MagneVie Express granule orodispersabile 20 plicuri

MagneVie Express®/ supliment alimentar care conţine magneziu şi vitamina B6 ce contribuie la reducerea stărilor de oboseală şi extenuare/ la funcţionarea normală a sistemului nervos şi la menţinerea sănătăţii psihice. Inovaţia pe care o aduce MagneVie Express® în acest segment este forma modernă de prezentare/ granule orodispersabile/ care conferă rapiditate şi uşurinţă în administrare (nu necesită apă)/ produsul fiind total adaptat ritmului vieţii moderne.

 

În ultimii ani/ ritmul alert al vieții/ dietele dezechilibrate/ tehnicile inadecvate de preparare termică a alimentelor sau consumul de alimente rafinate creează premisele apariției deficitului de magneziu. Acest deficit poate să apară prin două ”mecanisme”- creșterea necesarului de magneziu (în caz de stres fizic sau emoțional) sau un aport inadecvat (consumul de alimente care au un conținut scăzut de magneziu/ situații în care scade absorbția magneziului).
 
Magneziul îndeplinește în organism roluri esențiale: este co-factor pentru mai mult de 300 de enzime care intervin în metabolismul glucidic/ lipidic și protidic/ este stabilizator al ATP-ului („rezervorul” de energie al organismului)/ scade excitabilitatea neuro-musculară (ceea ce face ca magneziul să fie cunoscut ca „mineralul antistres”). Doza zilnică recomandată pentru adulţi este de 350 mg de magneziu/zi. Surse importante de magneziu sunt leguminoasele uscate/ cerealele integrale/ vegetalele verzi/ nucile/ alunele/ boabele de cacao sau ceaiul. În cazul în care necesarul de magneziu nu poate fi acoperit din surse alimentare vom lua în considerare administrarea suplimentelor”/ declară Dr. Daciana Toma/ Medic Primar medicină de familie.
 
MagneVie Express® asigură un aport de 150 mg de magneziu și 0/7 mg de vitamina B6. Citratul de magneziu din compoziţie este o sare organică/ cu grad ridicat de solubilitate care este asimilată foarte bine de organism.
 
MagneVie Express® nu conține zahăr și/ astfel/ poate fi utilizat și de către persoanele cu diabet zaharat.
În plus/ nu conține nici glucoză/ gluten/ lactoză/ proteine din lapte sau conservanți/ aliniindu-se celor mai recente tendinţe în alimentaţie.
 
Cu gust plăcut de lămâie/ MagneVie Express®  este uşor de administrat/ fără a necesita apă/ datorită formei de granule orodispersabile care se dizolvă direct pe limbă.
 
 
Mod de administrare:
 
MagneVie Express® este recomandat adulţilor şi adolescenţilor (1-2 plicuri pe zi)/ dar şi copiilor cu vârste de peste 6 ani (1 plic pe zi).
 
 
Prezentare:
 
20 de plicuri unidoză.
 
Fara DCI

Comentarii