021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
Solgar Ginkgo Biloba Extract 60cps

74,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
Solgar Ginkgo Biloba Extract 60cps
opiniile clientilor
Solgar

Producător:


Solgar


Solgar Ginkgo Biloba Extract 60cps

Indicatii:

Extract din frunze de Ginkgo Biloba / Gingko Biloba Leaf Extract 60 veg. caps.

Gingko biloba a fost utilizată în mod tradițional pentru a îmbunătăți circulația și a stimula circulația periferică către brațe/ picioare și creier.
Cercetările s-au concentrat asupra utilizărilor sale ca potențial tonic al creierului/ dar și în cazuri de memorie proastă/ scăderea vioiciunii/ tinitus/ extremități reci și demență senilă. Ginkgo Biloba prezintă de asemenea proprietăți antialergice și acționează ca un antioxidant/ dată fiind abundența de glicozide din extract.

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți/ o (1) capsulă vegetală pe zi/ preferabil în timpul mesei.

Fiecare capsulă vegetală asigură:
Extract pudră standardizat din frunze de Ginkgo biloba (G.B.E.) (21/6 mg [24%] ginkgoflavoglicozide/ 5/6 mg [6%] terpenoide totale) 90 mg
Pudră din frunze neprelucrate de Ginkgo biloba 45 mg

Aleg SOLGAR deoarece:
Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!
Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate/ 100% naturale
Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic
Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie
Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie
Fiecare produs este fabricat separat/ in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor
Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului/ pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.
Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.
Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie/ contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.
Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate/ stabilitate/ perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.
Produsele solgar nu contin zaharuri/ sare/ amidon/ drojdie/ porumb/ soia/ grau/ gluten sau lactoza/ putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.
Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele/ atentia/ si dragostea/ cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate/ oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure/ dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni/ coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

 

Ambalaj:

60 capsule vegetale
 


Comentarii