021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
Terapia Fosfolipide Essentiale 30cp + Fosfolipide Essentiale Forte
Cod produs: A0X000075

49,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
Terapia Fosfolipide Essentiale 30cp + Fosfolipide Essentiale Forte
opiniile clientilor
Terapia Rambaxy

Producător:


Terapia Rambaxy


Terapia Fosfolipide Essentiale 30cp + Fosfolipide Essentiale Forte

 Linea Sante Fosfolipide esentiale capsule 500 mg

Prezentare:cutie cu 30 de capsule gelatinoase;

Compozitie/capsula:fosfolipide esentiale(din lecitina din Soia/Glycine hispida)500mg;

Ingrediente inactive:ulei afinat de soia/ulei vegetal hidrogenat de bumbac/hidroxianisol butilat/hidroxitoluen butilat/gelatina/glicerol /sorbitol lichid 705(necristalizat)/hidroxibenzoat de metil/hidroxibenzoat de propil/dioxid de titan/caramel lichid/apa purificata.

Fosfolipidele sunt prezente in structura membranelor celulare/avand rol in reglarea schimburilor intre compartimentul intra si cel extracelular/precum si in activarea sistemelor enzimatice de la nivelul memebranelor.
Fosfolipidele esentiale normalizeaza metabolismul lipidelor si proteinelor ;contribuie la imbunatatirea functiei de detoxifiere a ficatului ;refac structura celulelor ficatului si intarzie producerea de tesut conjunctiv.

Fosfolipidele esentiale sustin sanatatea ficatului contribuind la mentinerea sau refacerea structurii celulare si la functionarea normala a acestuia.Fosfolipidele esentiale forte este util in conditii cand ficatul este solicitata sau necesita sustinere.

Mod de administrare:1 capsula pe zi.Capsulele se inghit intregi cu un pahar cu apa.

Prooducator:Terapia


Comentarii