021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

Terapia Kebene Plus MR 50mg 20cpr

20,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
21 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
Terapia Kebene Plus MR 50mg 20cpr
opiniile clientilor
Terapia Rambaxy

Producător:


Terapia Rambaxy


Terapia Kebene Plus MR 50mg 20cpr

Indicatii : tratamentul simptomelor legate de balonare gastrica (aerofagie) sau balonare intestinala (meteorism) datorita acumularii de gaz.Kebene Plus diminueaza durerea si crampele datorate acumularii de gaz, previne flatulenta si eructatiile.Trateaza cu succes simptomele balonarii gastrice, a balonarilor intestinale (meteorisme), diminueaza durerea si  crampele datorate acumularii de gaze intestinale, previne flatulenta si eructattiile.Comprimatul dublu-stratificat de Kebene Plus elibereaza aproximativ 50% dintre ingrediente în mediul gastric în decurs de 15 minute, dezagregarea sa în mediul intestinal fiind completa în decurs de o ora.

Compozitie si rolul componentelor : un comprimat contine 50 mg simeticona si 300 mg de carbune.Simeticona este o substanta bine cunoscuta, folosita de peste 50 de ani in activitatea clinica medicala pentru tratarea simptomelor neplacute datorate acumularii de gaz in tractul gastro-intestinal.Utilizarea simeticonei se datoreaza proprietatilor tensioactive ale acesteia.Scade tensiunea superficiala de la suprafata bulelor de gaz, favorizand astfel spargerea acestora si ajutand absorbtia sau eliminarea gazului la exterior.

Doza si mod de administare : 4 comprimate pe zi, de preferinta 2 comprimate dupa masa principala.

Atentionari : A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat.

FARA DCI


Comentarii