021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

Tis Sirop Echinacea 100ml
Cod produs: a001872

7,50 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
Tis Sirop Echinacea 100ml
opiniile clientilor
Tis Farmaceutic

Producător:


Tis Farmaceutic


Tis Sirop Echinacea 100ml

Compozitie:
Extracte naturale: salcie/ licviriție/ echinacea.

Prezentare:
100 ml.

Indicatii:
SIROPUL CU SALCIE favorizează scăderea febrei/ mărește capacitatea de apărare a organismului și reduce riscul de apariție a infecțiilor căilor respiratorii.
Asocierea de extracte naturale conferă SIROPULUI CU SALCIE o acțiune sinergică/ superioară acțiunilor individuale ale extractelor componente.
Cele mai reprezentative principii active: derivații de salicină din extractul de salcie/ acidul gliciretic din extractul de licviriție și echinacozida din extractul de echinacea formează un fitocomplex terapeutic activ în calmarea durerilor articulare și musculare/ în răceli și stări gripale.
Extractul de salcie conține derivați de salicină (supranumită “aspirină naturală”)/ care îi conferă calități terapeutice valoroase și îl recomandă în caz de febră și dureri reumatismale. Aspirina/ unul dintre cele mai vechi medicamente antiinflamatoare/ analgezice și antipiretice/ a fost sintetizată urmărind structura chimică a salicinei/ însă efectele secundare asociate au impus înlocuirea sa/ cu preparate alternative pe bază de extracte din scoarță de salcie standardizate.

Administrare:
Vezi prospectul.


Comentarii