021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
Transpiblock roll-on antipersp 50ml

30,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
Transpiblock roll-on antipersp 50ml
opiniile clientilor

Producător:


Natur Produkt


Transpiblock roll-on antipersp 50ml

Antiperspirantele reduc sau opresc productia de transpiratie la nivelul glandelor sudoripare. Reducerea transpiratiei se efectueaza prin formarea unui dop care se dizolva in mod natural in cateva zile de la aplicare.

Transpiblock functioneaza eficient datorita formulei pe baza de alcool si clorura de aluminiu. Clorura de aluminiu reactioneaza cu apa din glanda sudoripara. Se formeaza un dop care blocheaza glanda sudoripara – oprind producerea sudoratiei. Acest dop opreste secretiile glandei sudoripare. Dopul se dizolva in mod natural, dupa cateva zile, acesta fiind motivul pentru care trebuie sa aplicati Transpiblock de 2-3 ori pe saptamana.

Transpiblock nu trebuie utilizat pe pielea proaspat epilata sau pe pielea lezata. In primele zile de utilizare, pot aparea efecte precum: mancarime sau roseata. Aceste efecte dispar de la sine dupa prima saptamana de utilizare. Transpiblock poate fi utilizat de catre femeile insarcinate, fara a prezenta vreun risc. Actiunea Transpiblock est  testata si dovedita clinic.

Transpiblock se aplica seara, la subrat, pe pielea curata si uscata. In prima saptamana de folosire se recomanda utilizarea Transpiblock o data la doua zile. Din a doua saptamana de utilizare, Transpiblock se va aplica o data la 3-4 zile.

FARA DCI


Comentarii