021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

Walmark Prostenal ® Control - 30 cps.
Cod produs: WLMRKPRSTNLCNTRL
45,00 Lei

41,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
21 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
Walmark Prostenal ® Control - 30 cps. - 9%
opiniile clientilor
Walmark

Producător:


Walmark


Walmark Prostenal ® Control - 30 cps.

Prostenal CONTROL combină extracte din plante și nutrienți, al căror impact pozitiv asupra sănătății prostatei, funcției de excreție și sănătații generale a bărbaților a fost observat și documentat de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, Prostenal CONTROL are în același timp un efect benefic asupra răspunsului și performanței sexuale.

Datorită ingredientelor sale, contribuie la menținerea funcției corecte a prostatei, a tractului urinar și a calității vieții sexuale la vârsta de peste 40 ani.

Formula echilibrată pentru sănătatea prostatei și pentru un plus de vigoare pentru bărbați:

  • Saw palmetto (Serenoa repens) este un ajutor natural recomandat pentru menținerea sănătății prostatei și pentru menținerea unui flux urinar normal.
  • Extractul de urzică (Urtica dioica) contribuie la menținerea funcțiilor normale ale tractului urinar.
  • Extractul de Tribulus terrestris este un stimulent natural pentru revitalizarea organismului, care contribuie și la menținerea funcției sexuale normale.
  • Zincul contribuie la menținerea unui nivel normal al testosteronului în sânge, la sustinerea fertilității și a funcției reproductive. Are și un rol în procesul de diviziune celulară.
  • Vitamina B6 contribuie la buna funcționare a metabolismului energetic și la reducerea oboselii și extenuării. De asemenea, contribuie la echilibrarea activității hormonale.
  • Vitamina D3 joacă un rol în procesul de diviziune celulară și contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Comentarii