021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

Walmark Prostenal ® Night - 30 cps
Cod produs: WLMRKPRSTNGHT
53,50 Lei

41,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
21 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
Walmark Prostenal ® Night - 30 cps - 23%
opiniile clientilor
Walmark

Producător:


Walmark


Walmark Prostenal ® Night - 30 cps

Prostenal NIGHT, datorită extractelor din plante și nutrienților din compoziție, are un efect pozitiv asupra sănătății prostatei și urinării normale - prin urmare, ajută la minimizarea numarului de drumuri nocturne la toaletă, plus sprijină relaxarea organismului și ajută la obținerea unui somn plăcut și odihnitor.

  • Saw palmetto (Serenoa repens) este un ajutor natural recomandat pentru menținerea sănătății prostatei și a unui flux urinar normal.
  • Merișor canadian (Vaccinium macrocarpon) este folosit de secole de către botaniști și este considerat un "super-aliment" al timpurilor noastre.
  • Ashwagandha (Withania somnifera) este o plantă cu efecte puternice folosită de obicei în Ayurveda. Ajută la relaxarea corpului și la obținerea unui somn de calitate, pentru regenerarea acestuia pe parcursul nopții.
  • Vitaminele B1 și B2 ajută la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea echilibrului mental.
  • Zincul contribuie la menținerea unui nivel normal al testosteronului în sânge și susține fertilitatea și funcția reproductivă. Are și un rol important în procesul de diviziune celulară.
  • Vitamina D3 joacă un rol în procesul de diviziune celulară și contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Comentarii