021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
Worwog Magnerot 50 comprimate
Cod produs: W04048001

37,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
Worwog Magnerot 50 comprimate
opiniile clientilor
Worwag

Producător:


Worwag


Worwog Magnerot 50 comprimate

Compozitie:

Un comprimat contine orotat de magneziu dihidrat 500 mg (echivalent a 2/7 mEq/ 1/35 mmol sau 32/8 mg magneziu) si excipienti: dioxid de siliciu coloidal anhidru/ croscarmeloza sodica/ celuloza microcristalina/ amidon de porumb/ povidona K 30/ lactoza monohidrat/ ciclamat de sodiu/ talc/ stearat de magneziu.

Indicatii:

Magnerot este indicat in profilaxia infarctului miocardic si necrozei miocardice/ in tratamentul anginei pectorale/ daca aceste afectiuni sunt determinate de carenta de magneziu/ arteroscleroza/ stenocardie/ arterita si arteriolita/ tulburari ale metabolismului lipidic/ crampe musculare.

Contraindicatii:
Magnerot nu trebuie utilizat daca exista hipersensibilitate cunoscuta la substanta activa si la oricare dintre excipientii produsului. De asemenea/ Magnerot nu trebuie utilizat daca functia renala este afectata sau in prezenta diatezei litiazice renale (calculi urinari alcatuiti din fosfat de calciu/ magneziu/ amoniu).

Mod de administrare:
Daca nu va este prescris altfel/ administrarea/ timp de o saptamana/ a cate 2 comprimate Magnerot (1g orotat de magneziu dihidrat) de 3 ori pe zi/ trebuie sa fie suficienta pentru refacerea depozitelor de magneziu. in continuare/ trebuie administrate 2-3 comprimate Magnerot (1-1/5g orotat de magneziu dihidrat) pe zi/ cu putin lichid. Durata tratamentului trebuie sa fie de cel putin 6 saptamani/ insa Magnerot poate fi administrat si timp mai indelungat.

Reactii adverse:
Administrarea unor doze mari poate cauza aparitia scaunelor moi sau a diareei/ ce dispar dupa reducerea dozei zilnice administrate.

Precautii:
Nu sunt necesare.

Interactiuni:

Daca este utilizat concomitent cu produse ce contin fer/ trebuie luat in considerare faptul ca magneziul poate afecta absorbtia de fer. in acest caz se indica respectarea unui interval de 2-3 ore intre administrarea de produse ce contin magneziu sau fer. Acelasi lucrul este valabil pentru administrarea concomitenta a tetraciclinelor si a florurii de sodiu.

Sarcina si alaptarea:

Utilizarea Magnerot in perioada de sarcina sau alaptare nu este contraindicata. Dimpotriva/ administrarea de produse ce contin magneziu este indicata in aceaste perioade.

Pastrare:
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.
Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare .
A nu se lasa la indemana copiilor.

Ambalaj/ prezentare:
Cutie cu 5 blistere PVC-PVdC/Al a cate 10 comprimate.

 

DCI: 

MAGNESII OROTAS

 


Comentarii