021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
Yong Kang Ginkgo Biloba extract 10 fiole x 10ml

12,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
Yong Kang Ginkgo Biloba extract 10 fiole x 10ml
opiniile clientilor
Yong Kang

Producător:


Yong Kang


Yong Kang Ginkgo Biloba extract 10 fiole x 10ml

cutie cu 10 fiole buvabile a 10 ml

Extractul din frunzele acestui arbore, supranumit ,,arborele pagodelor”, a fost recomandat de nenumarati medici si oameni de stiinta din toata lumea ca un excelent supliment alimentar.

Efecte Ginkgo Biloba: Extractul de Ginkgo Biloba contribuie la:
   - functionarea normala a macro- si microcirculatiei (cerebrala, cardiaca si periferica);
   - mentinerea capacitatii de concentrare si memorare.
 
Ingrediente/fiola(10 ml): 55% apa purificata, 30% sirop din porumb cu continut ridicat de fructoza (izoglucoza), 15% pulbere din frunze de Ginkgo biloba.

Utilizare Ginkgo Biloba: O data sau de doua ori pe zi, câte una sau doua fiole. Se perforeaza capacul din latex al fiolei cu vârful ascutit al paiului  inclus în cutie si se bea continutul. Se poate amesteca cu apa, suc de fructe, lapte sau alte bauturi nealcoolice.

Atentionari Ginkgo Biloba: A se evita in timpul sarcinii si alaptarii. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Poate interactiona cu anticonvulsivante, anticoagulante, antiagregant-plachetare, agenti trombolitici, heparine cu masa moleculara redusa, diuretice tiazidice, insulina, NSAID/steroizi nesteroidici, MAOI/inhibitori ai monoaminoxidazei la administrare concomitenta. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se consuma, de preferinta, inainte de data de expirare inscrisa la baza etichetei. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (maximum 4 fiole). Ginkgo Biloba extractum fiole buvabile  - este un produs natural, netoxic si inofensiv pentru corpul uman.

Prezentare Ginkgo Biloba: cutie cu 10 fiole a 10 ml ,  e 100ml

Conservare Ginkgo Biloba: A se pastra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C) si ferit de lumina directa a soarelui.

FARA DCI


Comentarii