021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
Zdrovit Apuretin 30cps

28,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
Zdrovit Apuretin 30cps
opiniile clientilor
Zdrovit

Producător:


Zdrovit


Zdrovit Apuretin 30cps

Indicatii:
Apuretin este un supliment alimentar preparat pe bază de plante ÅŸi minerale/ care te ajută să lupÅ£i împotriva retenÅ£iei de apă în organism.

Apuretin este recomandat pentru femei de toate vârstele/ care se confruntă cu retenÅ£ia de apă în organism/ însă este foarte bun pentru un aspect fizic ÅŸi mai frumos.
Persoanelor care nu au timp sa faca sport in mod regulat/ sau cele care tin un regim alimentar si se confrunta cu retentia de apa in organism le este recomandat sa faca o cură de Apuretin/ însă/ doar după un control la medic.
Apuretin ajută ÅŸi la îmbunătăţirea tonusului ÅŸi mai mult de atât elimină odată cu apa/ ÅŸi toxinele din organism.

Compozitie:
Urzica ajuta la eliminarea apei si a toxinelor din organism prin diureza contribuind la mentinerea unei greutati corporale normale.
Merisorul (afinele americane) contine antioxidanti naturali care ajuta la protejarea celulelor si a tesuturilor de efectul nociv al radicalilor liberi.
Otetul de mere este un tonic general si contribuie la echilibrarea apetitului si ajuta la arderea grasimilor excedentare.
Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidratilor/ al macronutrientilor/ al acizilor grasi si ajuta la o sinteza normala a proteinelor protejand celulele impotriva stresului oxidativ.

Mod d administrare:
Se poate lua doar o capsula de Apuretin pe zi.
Este usor/ rapid si natural! Cu toate acestea/ de reÅ£inut este faptul că Apuretin este un supliment alimentar care nu înlocuieÅŸte o dieta variată.
Se recomandă combinarea administrării Apuretin cu o dieta alimentară care favorizează eliminarea apei din organism ÅŸi cu exerciÅ£iile fizice/ atât cât îÅ£i permite timpul.
Este recomandat deasemenea să faceÅ£i o cură de Apuretin/ timp de minim trei luni la rând.

Mod de ambalare: 30 capsule

 

FARA DCI


Comentarii