021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro


  !!!    Datorită situației actuale, site-ul farmaciamamei.ro nu poate onora toate comenzile efectuate.     !!!
  Vă rugăm verificați periodic statusul comenzilor Dvs. (unele se vor anula automat).
  Ne cerem scuze pentru posibilele impedimente create și vă mulțumim pentru înțelegere.
___________________________ Echipa farmaciamamei.ro

Zdrovit Bilomag Forte circulatie x 60cps

33,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
21 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus. Termenul de livrare final este cel confirmat de catre personalul farmaciamamei.ro
Zdrovit Bilomag Forte circulatie x 60cps
opiniile clientilor
Zdrovit

Producător:


Zdrovit


Zdrovit Bilomag Forte circulatie x 60cps

Zdrovit Bilomag Forte circulatie x 60cps

Un preparat complex ce contine extracte de Ginkgo biloba si Ginseng siberian/ magneziu si fier. Extractul de Ginkgo biloba imbunatateste circulatia cerebrala si/ de asemenea/ functionarea intregului sistem circulator/ creste cantitatea de oxigen din tesuturi/ favorizand functionarea lor normala/ neutralizeaza radicalii liberi/ protejand celula nervoasa. Extractul de Ginseng siberian are proprietati adaptogene/ creste rezistenta organismului la situatii de stres/ creste imunitatea organismului si are efecte benefice asupra sistemului circulator. Fierul contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei si la transportul normal al oxigenului in corp. Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si muscular/ ca si la metabolismul energetic normal.

Mod de administrare: Oral/ 1 capsula pe zi/ dupa masa. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Rezultatele sunt vizibile dupa utilizare indelungata. Contraindicat copiilor sub 12 ani/ femeilor insarcinate si persoanelor cu tulburari ale coagularii sangelui. A se intrerupe administrarea produsului cu minim 36 de ore inaintea oricarei interventii chirurgicale. A se pastra la temperatura camerei/ in ambalajul original. Suplimentele alimentare nu ȋnlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Prezentare: 60 capsule

Compozitie: oxid de magneziu; extract uscat de Ginseng siberian (Eleutherococcus senticoccus); gelatina (capsula); extract 24% din frunze de Ginkgo biloba; sulfat de fier (II); agent antiagregare: stearat de magneziu; colorant capsula: E171.

1 capsula de 542 mg contine: 120 mg magneziu (32% din Doza Zilnica Recomandata*)/

 

FARA DCI


Comentarii