021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
Zdrovit Magneziu Forte + B6 20tbl efervescente

15,50 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
Zdrovit Magneziu Forte + B6 20tbl efervescente
opiniile clientilor
Zdrovit

Producător:


Zdrovit


Zdrovit Magneziu Forte + B6 20tbl efervescente

Descriere: Magneziul are efect calmant (scade excitabilitatea fibrelor neuro musculare/ atât netede cât È™i striate). Contracarează stresul si are efect protector asupra miocardului/ acÈ›ionând împotriva anoxiei È™i ischemiei. Protejează celulele vaselor de sânge/ împiedicând calcifierea aterosclerotică È™i modificările È›esutului conjunctiv.
Magneziul este unul dintre elementele intracelulare esenÈ›iale. El activează numeroase reacÈ›ii ezimatice/ care reglează/ printre altele/ sinteza È™i utilizarea compuÈ™ilor furnizori de energie/ cum ar fi carbohidraÈ›ii/ proteinele È™i grăsimile. Ia parte la transportul ionilor/ mai ales a potasiului È™i calciului/ influenÈ›ând astfel multe alte transformări celulare.
Vitamina B6 adăugată magneziului creste asimilarea acestuia în organism/ asigurându-i o concentraÈ›ie mare în plasma/ eritrocite si o scădere a eliminării prin urina.
Produsul este indicat în stări de stres/ în caz de iritabilitate crescuta sau în timpul efortului fizic È™i psihic intens.

 

Mod de administrare :
1 comprimat pe zi/ după masa/ dizolvat într-un pahar cu apa.
Preparatul nu conÈ›ine zahar/ putând fi consumat È™i de diabetici.

 

Compoziție :
Carbonat de magneziu/ acid malic/ acid citric/ bicarbonat de sodiu/ amidon/ ciclamat de sodiu/ aroma de lamaie/ acesulfam – K/ aspartam/ Vitamina B6/ riboflavin – 5’ – fosfat.
A se păstra în ambalajul bine închis/ la temperatura camerei/ ferit de umezeala. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Supliment alimentar. Acest preparat nu poate fi folosit ca înlocuitor al unei diete diversificate. A nu se depăși doza recomandata. ConÈ›ine aspartam/ care reprezinta o sursa de fenilalanina.

1 comprimat de 4600 mg :
Vitamina B6 5 mg*
Magneziu 300 mg**

* 250% doza zilnica recomandata
** 100% doza zilnica recomandata


Prezentare :
20 comprimate efervescente


Comentarii