021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
Zentiva Antinevralgic P 20cps

9,90 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
Zentiva Antinevralgic P 20cps
opiniile clientilor
Zentiva

Producător:


Zentiva


Zentiva Antinevralgic P 20cps

Antinevralgic P

Compozitie si Prezentare


1 comprimat contine acid acetilsalicilic 250 mg/ cafeina 20 mg si paracetamol 150 mg.

Cutie cu 2 blistere a cate 10 comprimate.

Indicatii


Antinevralgic P este un analgezic si antiseptic prin acidul acetilsalicilic si paracetamol; stimulent psihomotor slab si antimigrenos prin cafeina.

Indicat in cefalee/ nevralgii/ mialgii/ febra/ gripa/ dureri postoperatorii.

Contraindicatii


Alergie sau intoleranta la salicilati si antiinflamatorii nesteroidiene (inhibitoare ale sintezei prostaglandinelor); alergie specifica la paracetamol; ulcer gastroduodenal in evolutie/ boli hemoragice si risc de hemoragii.

Prudenta in boala ulceroasa neevolutiva/ astm bronsic/ la renali (in administrarea indelungata) si in timpul sarcinii (se va evita primul trimestru si in ultima luna). Se administreaza cu prudenta sau se evita (dupa caz) asocierea cu anticoagulante cumarinice (risc crescut de hemoragii)/ glucocorticoizi (risc de ulcer si hemoragii)/ metotrexat (creste toxicitatea acestuia)/ sulfamide antidiabetice (risc de hipoglicemie)/ probenecid si sulfinpirazona (efect uricozuric scazut)/ spironolactona (efect diuretic scazut).

Reactii adverse


Epigastralgii/ greata/ voma; reactii alergice diverse/ eruptii cutanate/ bronhospasm; rar: reactii anafilactoide diverse/ cu asfixie sau colaps (intoleranta incrucisata pentru toate inhibitoarele sintezei prostaglandinelor); tulburari de ritm si cresteri ale valorilor tensiunii arteriale.

Mod de Administrare


Cate 1 comprimat la nevoie/ repetat de 3-4 ori/zi.

DCI:

COMBINATII

 


Comentarii