021 242 26 08 /
vanzari@farmaciamamei.ro
Zentiva Ibalgin Rapid 12cpr filmate

18,00 Lei

* Prețul include TVA
Modalitati de plata RAMBURS Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17.98 lei Daca se depaseste aria curierului, fiecare km se factureaza in plus.
Zentiva Ibalgin Rapid 12cpr filmate
opiniile clientilor
Zentiva

Producător:


Zentiva


Zentiva Ibalgin Rapid 12cpr filmate

Compozitie si Prezentare
Substanta activa a medicamentului – ibuprofen - face parte dintr-o clasa numite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS); medicamente care au proprietati antiinflamatoare si amelioreaza durerea si febra.IBALGIN RAPID contine ibuprofen sub forma de lizinat de ibuprofen/ care se absoarbe semnificativ mai rapid în circulatia sanguina/ astfel încât ajunge mai rapid la sursa de durere. Prin urmare/ un studiu clinic cu IBALGIN RAPID a demonstrat un debut mai rapid al actiunii comparativ cu comprimatele conventionale de ibuprofen de 400 mg. Instalarea actiunii IBALGIN RAPID a avut loc în 15 minute/ în cazul comprimatelor conventionale de ibuprofen de 400 mg având loc în 30 de minute. De aceea/ medicamentul furnizeaza o ameliorare foarte rapida a durerii.


Indicatii
IBALGIN RAPID este conceput pentru ameliorarea durerii de diverse origini/ cum sunt durerile de cap (incluzând durerea de cap cu senzatie de tensiune si criza de migrena)/ durerea de dinti/ durerea dupa extractie dentara (incluzând îndepartarea chirurgicala a dintilor impactati)/ durerea postoperatorie/ durerile de spate/ durerile musculare si articulare si durerile menstruale. De asemenea/ IBALGIN RAPID scade inflamatia si prezinta efecte antipiretice în starile febrile.La recomandarea medicului/ medicamentul poate fi/ de asemenea/ utilizat pentru ameliorarea nevralgiei si pentru scaederea durerii care însoteste artrita si artroza.
Medicamentul poate fi utilizat de catre adultii si copiii cu vârsta de cel putin 12 ani.

IBALGIN RAPID sunt comprimate filmate de culoare rosie-violacee deschisa/ biconvexe/ ovale. Marimea ambalajului este de 12 comprimate filmate.

Mod de Administrare
Doza initiala este de 1 comprimat de IBALGIN RAPID/ iar apoi 1 comprimat la fiecare 4 pâna la
6 ore/ în functie de necesitati.
Pastrati un interval de cel putin patru ore între doze si nu depasiti 3 comprimate de IBALGIN
RAPID (1200 mg ibuprofen) în 24 de ore.

Prezentare: 12 comprimate

 

DCI:

IBUPROFENUM

 


Comentarii